Sala de premsa

Canvis de recorregut en el servei de bus urbà i interurbà de Manresa, aquest dissabte, 30 d’agost

L'itinerari del Bus Manresa es veurà afectat a partir de les 17h en les línies 1, 2 ,3 4, 5 i Nocturn Festa Major per l’activitat “Muralla de Festa” que se celebra aquest dissabte. 

Llegir més
imagen

La Muralla repeteix com a escenari festiu i reivindicatiu de la Festa Major

Estelània vindrà per segon cop a Manresa, aquest dissabte de 18.00 a 24.00h, reunint artesania, mercat i activitats entorn de la reivindicació independentista i la iconografia estelada. 

Llegir més
imagen

La cursa Dream Runners destina el 100% de la recaptació a projectes solidaris

En el marc de la Festa Major, aquest dissabte tindrà lloc al Parc de l’Agulla la caminada i la cursa Dream Runners que destinarà el 70% dels beneficis que es recaptin al projecte de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i el 30% a causes socials d’àmbit local.

Llegir més
imagen

Manresa reprèn demà la Festa Major amb activitats esportives, visites als refugis antiaeris i la preestrena de Sítric

De les 18.00 fins a les 20.00h es podran veure els refugis de la Guerra Civil a l’escola Renaixença i a la plaça Sant Domènec, lloc on el Club Gimbe oferirà a més activitats esportives.  A partir de les 21.30, el pati del Kursaal acollirà els concerts de presentació de Sítric. 

Llegir més

L’Ajuntament obre una nova convocatòria de microcrèdits per a la creació i modernització d’empreses

• Fins al 20 de febrer es podran presentar les sol·licituds per a uns ajuts que poden arribar a un límit màxim de 5.000 euros.

Llegir més

Demà comencen els treballs de substitució de l'enllumenat públic en diverses zones de la ciutat

Els treballs començaran demà i es preveu que durin dos mesos i mig. Restarà  prohibit l'estacionament de vehicles en els carrers afectats. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament comença els treballs d'enderroc de la Pista Castell

Amb aquesta acció el consistori té l’objectiu d’aconseguir una major integració del parc de Puigterrà dins del nucli urbà. L’enderroc del pavelló aportarà el sòl necessari per millorar les condicions d’accessibilitat i visibilitat d’aquesta zona.

Llegir més
imagen

CaixaBank i l'Institut Català de Finances aporten 2 milions d'euros al CTM de Manresa

CaixaBank lidera l’operació, cofinançada per l’entitat financera i l’ICF a parts iguals, amb l’aportació d’1 milió d'euros cadascú. El préstec, que permetrà completar el finançament de la seu del centre tecnològic, garanteix la continuïtat del projecte, clau per l’economia de la Catalunya central.

Llegir més
imagen

S'estrena el Fòrum Manresa 2022 per reflexionar sobre la influència de Sant Ignasi en la societat actual

 Amb el nom d’Ignàgora es crea un programa per aprofundir sobre com els valors ignasians poden contribuir al lideratge i a la governança de les ciutats del futur. El fòrum inclou una sèrie de conferències i un espai dedicat exclusivament a la figura de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

El Casal de les Escodines acull una doble exposició fotogràfica: 'La dona treballadora a Xina' i les 'Festes de Sant Joan a Ciutadella'

Les obres, cedides per Foto Art Manresa, es podran veure fins el dia 30 de gener. Per la seva banda en el Centre Cívic Selves i Carner es podrà gaudir de la mostra fotogràfica “A través de l’ànima”, sobre l’espectre autista.

Llegir més
imagen

Aquest dijous arrenca BaHiMa a Manresa, que omplirà els locals buits del centre històric d'intervencions artístiques, exposicions i projectes culturals

BaHiMa Pop Up Espais és una iniciativa que té l’objectiu de donar oportunitats a joves creadors, millorar els locals en desús  i cercar noves idees amb negocis sostenibles en aquest sector de la ciutat per revitalitzar-lo.   

Llegir més

L'Ajuntament prepara el nou concurs per adjudicar el quiosc de Sant Domènec

Els serveis tècnics preparen un nou plec de clàusules per repetir l’adjudicació després que un jutjat hagi acceptat el recurs d’un dels aspirants a la concessió

Llegir més

L'Ajuntament rebaixa el preu de la T-10 un 3,64%, en les tarifes pel 2015 del bus urbà

Els usuaris de la T-Bonificada (antiga T-social) ja poden demanar cita prèvia al 010 de l’Ajuntament per tal de renovar la targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la plaça Major. A partir de l’1 de març qui no hagi renovat la targeta haurà de pagar el bitllet per accedir al servei.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa tanca el període de recepció de projectes per als pressupostos participatius

Les propostes seleccionades es faran públiques aquest divendres, 16 de gener, després d’haver estat valorades pels serveis tècnics municipals, i s’exposaran públicament en un acte el 20 de gener on tots els ciutadans que ho desitgin podran votar les seves preferides.

Llegir més