Sala de premsa

imagen

Manresa estrena 11 exposicions durant la Festa Major

El Casino, el Museu Comarcal de Manresa, el Cercle Artístic, la Casa Lluvià, el Casal de les Escodines i el Centre Cívic Selves i Carner seran els espais que acolliran les mostres d’art i exposicions de temàtiques festiva, històrica i cultural

Llegir més
imagen

El 15% de visites que rep el Centre d'Interpretació del carrer del Balç és turisme estranger

Els turistes, de procedència molt variada però amb predomini dels francesos, representen un increment del 5% en relació als anys anteriors durant els mesos de juny, juliol i agost (fins el dia 15) d’enguany.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament estrena nou canal de comunicació via WhatsApp per la Festa Major

Enviant la paraula clau “Festa Major” al número 608 33 60 60 l’usuari rebrà un llistat de 164 paraules clau que inclouen dates, esdeveniments, activitats, entitats, etc. Teclejant el mot que li interessi obtindrà automàticament la informació predeterminada que estigui relacionada amb l’ítem sol·licitat.

Llegir més
imagen

Demà comencen els treballs previs per millorar la mobilitat i seguretat viària a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu

L’actuació consisteix en el tancament perimetral dels àmbits de treball a la cruïlla de carrer Oleguer Miró amb el carrer Sant Joan de Déu i el tram del carrer Sant Joan de Déu entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Joan Soler que permetrà, a continuació, realitzar els treballs d’ampliació de voreres i la const rucció d’una rotonda a la cruïlla dels carrers Sant Joan de Déu amb Oleguer Miró.

Llegir més
imagen

L'alcalde reivindica 'l'esperit emprenedor dels fundadors de la Caixa de Manresa', en la commemoració dels 150 anys de la seva fundació

L’acte s'ha celebrat a l’Espai Plana de l’Om, on també s'ha clos  l’exposició que mostrava material de l’antiga caixa d’estalvis, inaugurada el passat 28 de desembre. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·la noves porteries de futbol 7 al Congost

Tenen un cost de 4.100 euros i permetran una millor aprofitament del camp número 1 de terra de la zona esportiva.

Llegir més
imagen

El Campi qui Jugui torna a fregar els 10.000 visitants

L’Associació Campi qui Jugui fa una valoració molt positiva d’aquesta edició després de la bona resposta dels visitants a la potenciació d’algunes activitats.

Llegir més

Els lledoners substituiran els castanyers d'índies que hi ha plantats actualment a l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu

La replantació de l’arbrat s’ha plantejat un cop acabades les obres del nou hospital, tenint en compte els problemes que comporta l’espècia que hi ha actualment. 

Llegir més

L'Ajuntament farà aquest divendres millores al paviment a cinc passos de vianants de la ciutat

També és previst arranjar el paviment a l’enllaç d’accés de la carretera C-55 des de la carretera de Viladordis.

Llegir més

Demà dimarts no hi haurà mercat a la Font dels Capellans

El mercat, que se celebra cada dimarts de de les 8 del matí a les 2 del migdia, tanca els dimarts que coincideix amb els dies de Nadal, Sant Esteve, Any Nou o Reis, tal com estableix l’ordenança de venda no sedentària.

Llegir més
imagen

Els Reis Mags d’Orient reparteixen il·lusió a Manresa

En una Plaça Major plena de gom a gom, l’alcalde Valentí Junyent ha rebut aquest vespre a Ses Majestats i els ha demanat que l’any 2015 suposi la fi de la crisi i que portin salut, esperança i il·lusió per al futur.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa dedica el calendari institucional del 2015 a Manresa Ciutat Amiga de la Gent Gran

La distribució de les 4.000 còpies que s’han editat s’ha iniciat aquesta setmana i tots els ciutadans que el vulguin podran recollir-lo a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de l’edifici consistorial de Plaça Major, 1.

Llegir més
imagen

El lleó de la ciutat rebrà els Reis Mags a la plaça Major en la Cavalcada de la llum

La figura més nova de la imatgeria de la ciutat s’afegeix a la cavalcada dels reis d’Orient, que tindrà lloc el dilluns 5 de gener i comptarà amb la participació de 900 persones i 21 carrosses que formaran un seguici espectacular que tindrà un dels seus moments culminants amb l’arribada al consistori on els ciutadans, amb uns fanalets, il·luminaran la seva entrada a la plaça.

Llegir més