Sala de premsa

imagen

'A Pell' entra a la recta final aquesta setmana oferint les tres darreres obres de teatre

Des d’avui i fins diumenge el Balç acull les últimes funcions del que ha estat el primer festival de teatre de petit format de Manresa: “Estic viva”, amb Clara del Ruste, Anna Orrit i Enric Pinazo; el monòleg de Judit Saula “Posseïts”, i l’espectacle de cloenda.

Llegir més
imagen

Manresa tindrà la seva primera cursa solidària Dream Runners per la Festa Major

El dissabte 30 d’agost tindrà lloc al Parc de l’Agulla la caminada i la cursa –per adults i per categories infantils- que s’emmarquen dins dels actes de la Festa Major i que són proves benèfiques en favor del projecte de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i també a causes socials d’àmbit local.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament elabora un mapa dels desfibril·ladors que hi ha al municipi

És una mapa que identifica la ubicació tant dels dispositius públics com privats. També és crea una base de dades que recull els aspectes tècnics dels desfibril·ladors a partir d’una aplicació informàtica que permet avisar als seus responsables respecte la data de caducitat, venciment de les bateries, etc., amb l’objectiu d’assegurar que estiguin sempre operatius amb el 100% de garanties.

Llegir més
imagen

Cultura i comerç s'uneixen en la campanya de Nadal per dinamitzar el Barri Antic

Sota el lema “Manresa batega pel comerç”, Els Pastorets de “Els Carlins” i els comerciants del Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants posen en marxa dues accions. Una es basa en la distribució de butlletes per participar en el sorteig d’una panera i l’altra en el repartiment d’obsequis per part dels comerços col·laboradors en la campanya.

Llegir més

FORUM posa a la venda dues parcel·les urbanes al sector Concòrdia

Les ofertes d’adquisició del lot es poden presentar fins el dia 26 de gener a les 14h. El preu inicial de la licitació es fixa en 1.170.000€. 

Llegir més

Demà es faran els treballs de pacificació del trànsit a la ctra. Santpedor dins de les obres del Districte Nord 2014

El vial afectat serà el tram que hi ha entre els carrers Enric Morera i Bernat de Cabrera.

Llegir més
imagen

Èxit de públic al pessebre vivent del Centre Històric de Manresa amb més de 1.700 visitants

Aquesta xifra significa un increment d’unes 300 persones en comparació amb l’any passat que aquest cap de setmana s’han immers en les escenes bíbliques recreades al carrer medieval del Balç. El certamen any rere any es millora i es consolida com una cita imprescindible de la fira de Santa Llúcia.

Llegir més

El Síndic de Greuges reconeix la rapidesa de l'Ajuntament de Manresa en respondre els seus requeriments

L’informe del Síndic del 2013 considera el consistori manresà una de les entitats locals de Catalunya que atén amb més diligència les peticions plantejades per aquesta institució que vetlla per la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques dels ciutadans.

Llegir més
imagen

El Kursaal guanya el Premi ARC a la millor programació musical de teatre

L'equipament manresà competia amb l'Auditori de Vilafranca del Penedès, l'Atlàntida de Vic i el teatre Bescanó, de Girona.

Llegir més
imagen

Espai dedicat al joc en català al Campi qui jugui d’enguany

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i l’Associació Campi qui jugui han signat un conveni de col·laboració per promoure la campanya I tu, jugues en català?

Llegir més
imagen

Manel Fontdevila parlarà d'art i humor avui al Casino

La xerrada s’emmarca dins del cicle Parlem d’Art que organitza conjuntament l’Ajuntament de Manresa i Cercle Artístic de Manresa.

Llegir més