Sala de premsa

imagen

Manresa acull un espai de recerca intensiva de feina amb la previsió d’atendre 400 demandants d'ocupació a l'any

L’espai estarà ubicat al CIO (Centre d’Iniciatives per la Ocupació) de l’Ajuntament de Manresa i els seus usuaris han de tenir una ferma voluntat d’incorporar-se a un lloc de treball i amb un objectiu professional clarament definit, a més d’uns mínims coneixements informàtics i una disponibilitat horària per assistir al CIO 4 hores al dia i 2 dies a la setmana durant un mes.

Llegir més

Incidències de trànsit per la celebració de la Rua de Carnestoltes i el Carnestoltes infantil

Els dos actes que es celebren aquest cap de setmana a Manresa provocaran, dissabte a la tarda i diumenge al matí, talls de carrers del centre de la ciutat així com modificacions de recorreguts del transport públic de viatgers.

Llegir més

La primera sessió ordinària pública de la Junta de Govern es farà aquest dimarts

El Ple municipal va aprovar per unanimitat, el passat 18 de febrer, la modificació de la periodicitat de les reunions d'aquest òrgan de govern municipal en aplicació de la sentència del Tribunal Constitucional que interpreta que les sessions de la Junta de Govern Local han de ser públiques quan actua en exercici de competències delegades del Ple. 

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa aprova per unanimitat portar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local al Tribunal Constitucional

Els grups municipals de CiU, PSC, ERC, PxC i CUP aproven en un Ple un extraordinari, al que no han assistit els regidors del PP, un dictamen en defensa de l’autonomia local i contra la LRSAL.

Llegir més
imagen

Manresa presenta un nou muntatge expositiu per donar a conèixer els seus productes turístics

L’exposició és una iniciativa de l’Oficina de Turisme de Manresa i s’estrenarà a Vic del 15 de setembre al 15 d’octubre.

Llegir més
imagen

La 17a Fira Mediterrània aposta per una visió renovada de la cultura popular i una programació musical més internacional i ambiciosa que mai

L’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha recordat la figura de Peret que havia de ser el convidat especial d’aquesta edició, i ha assegurat que es mantindrà la filosofia de l’emblemàtic artista perquè la Fira continuï sent un èxit de participació i d’expressió de la cultura popular.

Llegir més
imagen

L'alcalde presenta la 17a Fira Mediterrània a Barcelona

L’acte s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm a la una del migdia  després de presentar la 17 edició de la Fira al Casino de Manresa. 

Llegir més

Talls de trànsit a causa de l'acte FIRASTIU, diumenge vinent

Els carrers afectats seran l’Abat Oliba, al tram situat entre Balmes i Avinguda de eles Bases; Dante i Valentí Almirall.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Oleguer Miró per obres a l'entorn de Sant Joan de Déu

Dilluns vinent es faran treballs de connexió de l’enllumenat públic. L’afectació al trànsit tindrà una durada de tres dies.

Llegir més
imagen

L´Ajuntament, Òmnium i l´ANC presenten els actes dels dies 10 i 11 de setembre per celebrar la Diada del Tricentenari a Manresa

L'Ajuntament de Manresa celebrarà dos actes: el primer tindrà lloc el 10 de setembre, a les 19.30h, amb la participació de diversos grups municipals; i el segon es farà l'endemà, a les 11 del matí, a la plaça Onze de Setembre. 

Llegir més
imagen

L'alcalde rep als equips participants al Torneig de futbol Elit del CEM

El torneig, en les categories infantil i cadet, es disputarà aquest cap de setmana a Manresa, el Pont de Vilomara, Sant Joan, Súria, Castellgalí i Sant Fruitós. A la recepció hi han assistit equips locals, comarcals i estatals com el Sevilla, el Betis, el Real Madrid o l’Atlètic de Madrid. 

Llegir més
imagen

L'exposició 'Els altres Noucentistes' engega el recorregut a Manresa

L’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona es podrà veure fins el proper 19 d’octubre al Museu Comarcal de Manresa i l’objectiu de redescobrir el Noucentisme, un corrent artístic iniciat a Catalunya a principis del segle XX. 

Llegir més
imagen

Manresa acull aquest dissabte el 1er campionat benèfic d'skate del Bages

La prova es desenvoluparà a la zona esportiva del Congost d’11 del matí fins a les 8 del vespre. Les inscripcions són gratuïtes i només caldrà aportar-hi productes bàsics per al Banc d’Aliments.

Llegir més
imagen

L'exposició 'Els altres Noucentistes' s'estrena demà al Museu Comarcal de Manresa

Fins el proper 19 d’octubre es podrà visitar aquesta mostra itinerant de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu fonamental mostrar i reinterpretar el Noucentisme, un corrent artístic desplegat a Catalunya a començaments del segle XX.

Llegir més