Sala de premsa

S'obre la convocatòria de les dues línies de microcrèdits per a la creació i la modernització d'empreses

Fins el 30 de setembre es podran presentar les sol·licituds per a uns ajuts que poden arribar a un límit màxim de 5.000 euros. 

Llegir més
imagen

Manresa acull la presentació de l'obra "Bandera Negra", una novel·la històrica sobre la Guerra de Successió

La presentació del llibre feta pel propi autor, Jordi Santasusagna, forma part del cicle que es farà cada dimarts fins al 3 de juny al Centre Cultural el Casino, per donar a conèixer les novetats editorials i top vendes sobre els fets de la Guerra de Successió a Catalunya i al Bages.

Llegir més
imagen

El servei s'inserció de persones amb discapacitat del CIO gestionat per AMPANS aconsegueix 35 contractacions

AMPANS, que es va fer càrrec del servei el setembre de l’any passat després de signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, ha atès 190 persones en aquests mesos.

Llegir més

La Fundació CATIC aposta per continuar la promoció de la tecnologia i del sector TIC a través dels seus patrons i les empreses i entitats associades

Els patrons de la Fundació decideixen el cessament temporal de l’activitat per les pèrdues acumulades com a conseqüència de la davallada d’ingressos.

Llegir més
imagen

Èxit de participació en la primera caminada nocturna Montserrat – Manresa

El recorregut guiat, de 23,6 quilometres, està organitzat per l’Oficina de Turisme de Manresa i segueix les passes de Sant Ignasi abans d’entrar a Manresa a l’any 1522. La proposta, pensada per un grup de 15 persones, va aplegar 23 inscrits, superant així totes les expectatives i promovent una altre sortida en el futur.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa precinta l'accés a les dependències del Teatre Conservatori pel carrer Jaume I pels danys d'un incendi a la cuina del Maïami

Els tècnics municipals tenen previst fer aquest dilluns al matí els treballs corresponents per determinar l’abast real dels desperfectes causats per les flames, que no han afectat cap element de l’estructura del teatre.

Llegir més

Tall de trànsit en un tram del carrer Sant Andreu, el 21 de juliol

Durant cinc dies s’hi faran treballs de canalització elèctrica

Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa al carrer Bailén

S'hi substituirà un tram de la xarxa d'aigua potable

Llegir més

Treballs de Telefònica al carrer Barreres, demà dissabte

L’actuació no preveu talls de trànsit al carrer

Llegir més
imagen

S'aproven els “Acords de funcionament del Casal de les Escodines” per optimitzar l'ús de l'espai entre entitats i usuaris

L’acord l’han signat l’Ajuntament de Manresa i els representants de totes les entitats residents al Casal de les Escodines. El Casal és un equipament que desenvolupa programes socioculturals amb l’objectiu de facilitar l’experimentació, la formació i l’accés al coneixement de les persones.

Llegir més
imagen

El secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat visita Manresa

Pere Torres,  s’ha reunit amb l’alcalde, Valentí Junyent, i ha fet una passejada per la Ruta Ignasiana per conèixer el projecte Manresa 2022 i l'oferta turística del municipi.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obrirà la borsa de pisos de lloguer social als particulars i crearà una taula del dret a l´habitatge

La creació d’una borsa d’habitatge de lloguer social, les ajudes econòmiques, la coordinació amb d’altres administracions i l’impuls al programa de masoveria urbana són algunes de les accions impulsades pel govern municipal, que avui ha fet balanç de les actuacions socials en matèria d’habitatge. 

Llegir més