El Selves i Carner i el Casal de les Escodines acullen l’exposició fotogràfica “10è concurs social de col·leccions 2021” i una mostra dedicada a l’enginyer Honori Pla Alloza

L’exposició “10è concurs social de col·leccions 2021” es pot visitar al centre cívic Selves i Carner fins al 30 de març, i la dedicada a l’enginyer manresà Honori Pla Alloza al Casal de les Escodines fins al 31 de març.

 

imagen

L’exposició de les fotografies presentades al 10è concurs social de col·leccions 2021 de Foto Art Manresa i una exposició dedicada a  l’enginyer industrial manresà Honori Pla Alloza, són les propostes expositives que es poden veure aquest mes de març al centre cívic Selves i Carner i al Casal de les Escodines.

 

Dins la línia expositiva fotogràfica del centre cívic Selves i Carner  (C/ Bernat Oller, 14-16) i amb col·laboració amb Foto Art Manresa, fins al 30 de març es pot visitar l’exposició de les fotografies presentades al 10è concurs social de col·leccions 2021, de la mateixa entitat.

 

Les obres exposades dels socis i sòcies participants són sèries fotogràfiques temàtiques de tres imatges cadascuna, la qual cosa en permet veure una seqüència narrativa. Les temàtiques són  ben diverses: des de l’evolució d’una posta de sol, l’expressivitat d’unes mans que teixeixen, la presència d’un home assegut en tres posicions diferents al costat d’una banyera, un líquid vermellós que regalima sobre un bust femení, entre altres.

 

Les onze persones que han exposat col·leccions són: Nasi Trape (1r premi ), Montse Soler (2n premi), Francesc Bastardas (3r premi), Jordi Junyent, Miquel Martínez, Gabriel Montse, Queralt Lanza,  Pura Travé, Josep Brunet, Jaume Casas i Pep Moyano.

 

L’exposició, organitzada conjuntament Foto Art Manresa  i l’Ajuntament de Manresa, es pot visitar de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.  

 

El Casal de les Escodines (C/ St.Bartomeu, 50) acull una exposició dedicada a l’enginyer industrial manresà Honori Pla Alloza (1944-2020), una mostra que recull les habilitats artístiques i la gran experiència professional de l’homenatjat i s’ha impulsat gràcies a la feina feta per grup d’amics seus i d’exalumnes de l’institut Lluís de Peguera.

 

Organitzada per l’AVV de les Escodines, aquesta mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i els dissabtes al matí, de 10 a 14 h.

Documents relacionats

  • imagen