Últims dies per a la presentació de projectes de la 5a edició del premi Iniciatives empresarials al Bages

En aquesta edició s’atorgaran 13.000 euros en ajuts, dels quals Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, lliurarà un total de 7.000 euros per premiar i incentivar projectes empresarials d’emprenedors al Bages. Hi haurà també quatre premis complementaris, dotats per la FUB i la UPC, consistents en beques d’estudis de postgrau/màster en l’àmbit de l’empresa i en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador.


Les candidatures es poden presentar fins al 31 de març de 2022 a qualsevol oficina de Caixabank de la comarca del Bages o a través de correu electrònic a 3295@caixabank.com

imagen

L'Ajuntament de Manresa, l’Associació de Professionals Sèniors al Servei del Territori-Gest!, Fundació "la Caixa", la Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) mantenen obert fins al 31 de març el termini per a la presentació de candidatures de la 5a edició del premi Iniciatives empresarials al Bages.

El valor dels premis destinats en aquesta edició és d’un total de 13.000 euros, dels quals   Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank,  lliurarà 7.000 euros per premiar els millors projectes empresarials que en aquesta edició s’atorguen en dues línies de dotació de premis: 5.000 euros per al projecte guanyador en activitat iniciada i 2.000 euros per a projectes sense activitat iniciada.

A més, hi haurà quatre premis complementaris -dos premis dotats per la FUB i dos per la UPC-. Per part de la FUB hi haurà dos premis per a les dues línies (activitat iniciada i no iniciada)  consistents en dues beques de 1.500 euros en concepte de beca d’estudis de Postgrau/Màster en l’àmbit d’empresa, del Centre Internacional de Formació Continua del Campus Manresa de la UVIC-UCC. Per part de la UPC, hi haurà dos premis per a les dues línies (activitat iniciada i no iniciada), consistent en ajuts de 1.500 euros en concepte d’ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador, que s’haurà de desenvolupar a les instal·lacions de l’EPSEM en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi. 


Al guardó s’hi poden presentar tot tipus de projectes, tant de nova creació com en funcionament, siguin persones físiques o de qualsevol tipus de persona jurídica. La data límit de recepció dels projectes és el dia 31 de març del 2022. La documentació s’ha de facilitar per correu electrònic (3295@caixabank.com) o bé de manera personal en qualsevol oficina de CaixaBank de la comarca del Bages.

Documentació a aportar

Per participar en el Premi, caldrà presentar la següent documentació: Pla empresa/pla inversió/necessitats de finançament; Balanç i compte d’explotació real/provisional dels exercicis que es considerin  adients; Document signat autoritzant consulta per: CIRBE/RAI/ASNEF (persona física o persona jurídica); Document autoritzant a les entitats avaluadores a la consulta de la documentació  aportada; E-mail i telèfons de la persona/es titulars del projecte i altra documentació que Obra Social “la Caixa”  consideri  necessària.

Trobareu tota la informació, documentació i les bases del premi en aquest enllaç o directament a http://www.gestcat.cat/

 

 

  • Fotografia de l’acte de signatura a l'Ajuntament de Manresa del conveni del 5a edició del Premi, el desembre de 2021.

Documents relacionats

  • imagen