L’Institut Guillem Catà organitza el 7 d’abril una jornada d’activitats per sensibilitzar sobre salut emocional i comunitària

L’Auditori Plana de l’Om acollirà al matí una taula rodona titulada “Agents per a una nova  salut comunitària i actuacions del grup de teatre Cúspicus del club social Mosaic.  A la tarda, des del teatre Els Carlins, Ràdio Nikòsia oferirà un programa de debat sobre la dimensió social i col·lectiva de les cures en salut mental. La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

imagen

L’Institut Guillem Catà de Manresa ha organitzat  la 1a Jornada de Serveis a la Comunitat, que estarà dedicada a la salut emocional i comunitària.  La proposta tindrà lloc a l’Auditori Plana de l’Om i al teatre Els Carlins el dijous 7 d’abril.

La jornada arrencarà a les 9h del matí amb la benvinguda a l’acte del regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa, Josep Gili i Prat a l’Auditori Plana de l’Om, per donar pas després, a  la taula rodona titulada “Agents per a una nova salut comunitària” amb la participació Hélene López Daubie (Mosaic), Neus Camprubí (Assessoria de Salut emocional de l’Oficina Jove del Bages), Myriam Valencia (Cap Sagrada Família – Programa de Salut Comunitària  de l’ICS) i Cristina Llohis (Ampans). La taula està moderada per la periodista Aina Font Torra


Aquest acte podrà seguir-se en streaming  al Youtube de l’Ajuntament de Manresa. https://www.youtube.com/watch?v=BMCd0AHuAjc

A partir de les 10.45 h serà el torn del grup de teatre Cúspicus, del Club Social Mosaic, que faran diverses les Perfomances Con-Vivid i Psycho et anima,  sota la direcció de Joan Carles Gimeno Surribas,  amb la interpretació de  Flora, Pepi, Lluïsa, Maite, Anna, Faustí, Ilde, Jordi i Jose.

La jornada continuarà a la 6 de la tarda a la Sala Els Carlins (carrer de la Sabateria, 3-5), amb un acte a càrrec de Ràdio Nikòsia,  titulat “La dimensió social I col·lectiva de les cures en salut mental”,  amb la participació de Marta Galego, Lucía Serra, Ignacio Cuadras i Martín Correa-Urquiza.

Aquest acte podrà seguir-se en streaming al Youtube de l’Ajuntament de Manresa..
https://www.youtube.com/watch?v=71nftfoUWv0&feature=youtu.be

Aquesta jornada està organitzada pel Departament de Serveis a la Comunitat, de l’Institut Guillem Catà, format per quatre cicles formatius: el d’Atenció a les persones en situació de dependència (GM)  i els d’Animació Sociocultural i Turística, Educació Infantil i d’Integració Social (GS).

 

Documents relacionats

  • imagen