L'Ajuntament fa obres de millora al parc de Sant Ignasi

Aquests treballs han consistit en tres actuacions que abasten la reforma de l’escala de travesses que comunica l'Avinguda Francesc Macià amb el carrer Lluís Argemí, l’execució d’un nou paviment i l’enjardinament de dos parterres a l’entrada del parc des del carrer Vildordis.

imagen

Durant l’últim trimestre del 2014 l’Ajuntament de Manresa ha portat a terme obres de millora del pa rc de Sant Ignasi que consisteixen en tres actuacions.

Una primera acció ha estat refer l'escala de travesses que comunica l'Av. Francesc Macià amb el c. Lluís Argemí, just a l'entrada del parc. S'han tret les travesses existents que estaven molt deteriorades i s'ha fet de nou una escala amb travesses i formigó.

També s'ha millorat el paviment d'accés a la Llar d'Infants situat a l'entrada del parc des del c. Viladordis. En total s'ha dut a terme la demolició del paviment de pedra existent per a la posterior execució de paviment de formigó en una superfície de 90 m2. El canvi de paviment dona resposta a una petició de la direcció i de l’Ampa de la Llar d'Infants.

A més, per millorar l’accessibilitat al parc, properament s’hi retiraran l'arc i les portes d'accés.

Finalment, s'han enjardinat els parterres rod&oac ute; i el lateral que hi ha al darrera i al costat dret de l’entrada del parc. En el parterre lateral s’hi han plantat rosers i marfulls a la rodona i sàlvia i callistemon. També s'ha renovat el reg d'ambdós parterres i s'instal·larà un programador que es connectarà a la xarxa de reg per tele-gestió.

Documents relacionats

  • imagen