La conferència de Dolors Bassa dins el cicle Pessics de Saviesa es farà el 27 d’abril

L’acte, inicialment programat el 17 de març, es va posposar per malaltia de l’exconsellera de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya

 

imagen

La conferència “La millor política social: un treball digne” de Dolors Bassa dins el cicle Pessics de Saviesa es farà el dimecres 27 d’abril a les 19 h, al Centre Cultural el Casino. L’acte havia estat programat per al dia 17 de març passat, però es va haver de posposar per malaltia de la mestra i psicopedagoga, activista sindical i exconsellera de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

La conferència de Dolors Bassa serà la darrera proposta d’un cicle que en aquesta ocasió s’aixopluga sota el títol “Conquerir els cels”, una expressió d’herència religiosa que han adoptat moviments socials i ciutadans de caràcter progressista per escenificar la voluntat de canvi d’ordre, de canvi de mentalitat i  de canvi social i polític. El  cicle d’enguany reflexiona sobre la relació de la religió i la política, i sobre el significat que aquesta expressió adopta en diferents àmbits dels moviments socials, polítics, i fins i tot religiosos, més progressistes.

A banda de la conferència de Dolors Bassa, durant aquest mes de març s’han celebrat els actes que han tingut com a persones convidades la monja contemplativa Sor Lucia Caram i el catedràtic d’antropologia religiosa Manuel Delgado.

Aquest dijous, 31 de març, a l’Auditori Plana de l’Om, tindrà lloc la tercera conferència amb una convidada de renom com és Manuela Carmena, jurista, jutgessa cofundadora de jutges per a la Democràcia i exalcaldessa de Madrid,  que reflexionarà sobre la democràcia.

Reserva d’entrades


Aforament limitat. Aconseguiu les vostres invitacions telemàtiques a la web https//www.kursaal.cat o presencials a les taquilles del Teatre Kursaal. Seguiu tots els actes en directe per streaming al canal de youtube de Manresa Cultura.

Documents relacionats

  • imagen