Tractaments herbicides als exteriors d’equipaments esportius municipals

Les actuacions es duran a terme avui i dimarts de la setmana vinent als camps de futbol de les Cots, el Xup, la Mion i la Balconada

imagen

La brigada de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa portarà a terme un tractament pel control d’herbes adventícies a equipaments esportius municipals.

Les actuacions es realitzaran avui i dimarts vinent, 5 d'abril, al camp de futbol de les Cots  (tanca perimetral); al camp de futbol del Xup (tanca perimetral), al camp de futbol de la Mion (tanca perimetral del camp i al costat de la façana dels vestidors) i camp de futbol de la Balconada (espai entre pista poliesportiva i grada).

S'hi aplicarà d’acord amb les mesures de precaució i seguretat establertes en aquest tipus d’actuacions. La zona se senyalitzarà degudament i no es permetrà l’entrada a les persones alienes als treballs ni durant ni immediatament després del tractament, ja que s’haurà d’esperar que s’assequi l’herbicida. Per a més informació trucar al 010 (cost segons operadora) o al telèfon gratuït 93 878 23 01 o al WhatsApp municipal 644 069 801.

 

Documents relacionats

  • imagen