Restriccions de trànsit a la carretera de Viladordis, a Manresa, per obres

Els treballs d’eixamplament a la C-55 a la ronda de Manresa comportaran restriccions de trànsit a la carretera de Viladordis a partir de dilluns vinent, 19 de gener, durant un període de sis setmanes

Les obres d’eixamplament que el Departament de Territori i Sostenibilitat està portant a terme a la C-55 a la ronda de Manresa comportaran restriccions de trànsit a la carrete ra de Viladordis a partir de dilluns vinent, 19 de gener. Aquestes restriccions consistiran en el tancament al trànsit, durant un període de sis setmanes, de la carretera de Viladordis en el pas inferior sota la C-55, com a conseqüència de les tasques d’ampliació de l’estructura que s’hi han d’executar.

En concret, les afectacions al trànsit, seran les següents:

• Els vehicles que circulin per la carretera de Viladordis provinents del barri de Viladordis o de l’autopista C-16 es desviaran per la C-55 en direcció Solsona. Podran efectuar el canvi de sentit o bé accedir al centre ciutat a la següent sortida, Manresa Nord, a 600 metres de distància.

• Els vehicles que circulin per la crta. Viladordis que es dirigeixin cap al barri de Viladordis o a l’autopista C-16 es desviaran pel camí de Cal Teula per accedir a la C-55 (accés existent) en direcció a Barcelona. Podran fer el canvi de sentit a la següent sortida (al polígon industrial de Bufalvent) o bé continuar per la carretera BV-1225 en direcció al Pont de Vilomara per accedir a l’autopista C-16.

• Els vehicles que circulin per la C-55 provinents de Solsona que vulguin accedir a la C-16 o a Viladordis se’ls desviarà per l’enllaç de Bufalvent. Podran fer el canvi de sentit en aquest enllaç si es vol accedir a Viladordis o per la BV-1225 si es vol accedir a la C-16.

• Els vehicles que circulin per la C-55 provinents de Barcelona que hagin d’accedir al barri de Viladordis no tindran afectacions i els moviments es podran continuar fent des de l’enllaç de la C-55 Manresa Viladordis.

D’altra banda, les obres també comportaran afectacions al servei de transport públic urbà BU S MANRESA; en concret, en la Línia 5 Sant Pau – Viladordis:

• La primera i darrera setmana del tall, en concret les setmanes de dilluns 19 a dissabte 23 de gener i de dilluns 23 a dissabte 28 de febrer, el servei BUS MANRESA al barri de Viladordis serà substituït per un servei llançadora gratuït entre el barri de Viladordis i el centre de la ciutat, tot mantenint els horaris actuals del servei urbà.

• A partir del 26 de gener i durant un període de 4 setmanes, es permetrà el pas exclusiu del transport públic i d’emergències per l’àmbit d’obra per tal d’accedir al barri de Viladordis. Es durà a terme el servei de la Línia 5 de BUS MANRESA, amb una reducció de les expedicions a una freqüència de pas de 2 hores.