La 'Carnavalada a la manresana' prepara una moguda per a tots el públics del 13 al 15 de febrer

La capital del Bages fruirà de propostes diverses que, a més de les típiques rues, també inclouen balls, degustacions i concursos. Aquestes activitats, adreçades al públic familiar, juvenil i infantil, es porten a terme gràcies a la implicació de diferents entitats ciutadanes.

imagen

Per segon any consecutiu arriben a Manresa propostes de Carnestoltes per diferents tipus de públic. Enguany sota el nom “La Carnavalada a la Manresana”, que tindrà lloc del 13 al 15 de febrer, s’engloba el carnaval infantil, ja en la seva 37ª edició, i una versió de la festa oberta a tothom que es va recuperar l’any passat després de 28 anys d’absència

Aquesta proposta conjunta és possible gràcies a la suma d’esforços de diferents entitats ciutadanes. Concretament el carnestoltes infantil l’organitza l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de Imagina’t i la Fampa; i l’edició de la festa oberta a tots els públics consta d’una serè d’actes organitzats per Xàldiga, Taller de Festes i l’associació de joves La Gatzara.

La Carnavalada inclou una proposta variada d’activitats que es desenvoluparan en diferents espais urbans. La versió adulta de la festa es durà a terme el divendres i dissabte 13 i 14 de febrer i aglutina un Carnabars, degustació de tapes a diferents bars de la ciutat, miniconcerts, una sessió emmascarada, rua i concurs de comparses i carrosses (els interessats s’han d’haver inscrit prèviament a la web de Xàldiga ). Com a novetat enguany es farà una festa final a la Carpa del Riu.

Per la seva banda el Carnestoltes infantil, que tindrà lloc el diumenge 15 de febrer al matí, resseguirà els carrers de la capital del Bages en una cercavila formada per comparses sobre “El món dels contes” acompanyades de grallers, batuques, i grups de música popular de la ciutat i amb la participació de les AMPAS, grups d'esplai, entitats infantils i juvenils i centres oberts. La rua finalitzarà a la plaça Major amb l'animació infantil de Manel Justícia.

Documents relacionats

  • imagen