El bitllet senzill del bus urbà de Manresa costarà només 1 euro per la diada de Sant Jordi

L’Ajuntament de Manresa estableix un dispositiu especial de mobilitat per aquest dissabte amb l'objectiu de garantir la seguretat dels vianants, l'accés amb fluïdesa del transport públic al centre de la ciutat i millorar la circulació del trànsit.

imagen

L'Ajuntament de Manresa ha establert per aquest dissabte 23 d'abril, diada de Sant Jordi, de les 8 a les 21.00 h, un dispositiu especial de mobilitat a la ciutat, amb la finalitat de garantir la seguretat dels vianants, l'accés amb fluïdesa del transport públic  al centre de la ciutat i millorar la circulació del trànsit.

Aquest dispositiu preveu el reforç del servei de Manresa Bus a les línies que van dels barris al centre de la ciutat (L1, L2, L3, L4 i L5) i estableix la tarifa del bitllet senzill a 1 €. Aquesta campanya de tarifa a 1 € es realitza els dies que es preveu una gran mobilitat a la ciutat, amb la voluntat de  convidar a usuaris no habituals del transport públic a provar aquest servei.

A banda de la promoció del servei de bus, aquest dispositiu de Mobilitat comportarà:

El tancament al trànsit de vehicles dels passos de vianant de les andanes de Passeig Pere III amb plaça Espanya, de manera que s’unirà el 2n i 3r  tram del Passeig de  Pere III amb plaça Espanya per al pas exclusiu de vianants. Per tant,  els vehicles que circulin per la plaça Espanya pel costat Institut Lluís de Peguera - Correus  no podran accedir al Passeig de Pere III per la banda esquerra amb accés als carrers Canyelles i Guimerà.

 - Els vehicles que circulin per Passeig de Pere III a l’alçada de la plaça Onze de Setembre i en direcció a plaça Espanya hauran d’optar per circular per costat dret o esquerre de Passeig Pere III, segons la seva destinació:

 

  • Passeig Pere III costat dret (segons sentit de circulació a plaça Espanya): accés al carrer Primer de Maig, Institut Lluís de Peguera, CAP Bages, Correus, Policia Nacional, Pàrquing Europa i carrer Carrió, entre altres.

 

  • Passeig Pere III costat esquerre (segons sentit de circulació): Carrer Canyelles, Pàrquing La Farola, carrer Guimerà i carrer Circumval·lació, entre altres. L’accés de vehicles al Passeig pel costat dels carrers Canyelles i Guimerà es realitzarà des de plaça Onze de Setembre atès que s’invertirà de sentit de circulació del lateral del Passeig entre la plaça Onze de Setembre i la plaça Espanya.

- Amb motiu d’aquests canvis de trànsit, s’anul·laran les parades habituals de transport públic urbà i interurbà de plaça Espanya, i s’habilitaran en punts propers als actuals. Les afectacions al servei de transport públic urbà BUS MANRESA es podran consultar a través del web www.manresabus.com i les dels serveis interurbans a través del telèfon 93.874.68.00 (Estació d’autobusos).

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen
  • imagen