L'Ajuntament de Manresa ha iniciat avui la renovació de la T- Bonificada del bus urbà

Per evitar esperes innecessàries, es recomana a totes les persones usuàries que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 010.

 

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat avui, 19 de gener, el període per renovar el carnet i la targeta de bus urbà per als usuaris de la T-Bonificada. Per evitar esperes innecessàries a l’Oficina d’Atenció Ciutadana  (OAC) -situada a plaça Major núm. 1- es recomana a totes les persones usuàries que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 010.

A partir de l’1 de març, aquells titulars de T- Bonificada que no disposin de la targeta vigent per l’any 2015 hauran de pagar el bitllet per accedir al servei.

Enguany, amb la posada en marxa de la nova imatge del bus urbà s’ha aprofitat per canviar també el color de la targeta Bonificada, que passa de vermella a blava; la imatge, incorporarà el nou logotip; i el nom, de T-Social, passa a dir-se T- Bonificada.

L’horari per fer aquest tràmits és de dilluns a dijous de 08:30h a 17h, i els divendres de 08:30h a 15h. El període de renovació finalitzarà el 27 de febrer.

Es preveu que durant aquest períodes passin per l'OAC més de 3.000 persones.