L’Ajuntament rebrà avui el primer equip del Centre d’Esports Manresa pel seu ascens a 2a RFEF

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. La plantilla, cos tècnic i directiva del club seran rebuts per l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i  representants de tots els grups municipals.  Prèviament, a les 19.30 h, el club ha organitzat un passadís d’homenatge als campions a la plaça Major.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa rebrà a les 8 del vespre d’avui la plantilla, cos tècnic i directiva del primer equip de futbol del Centre d’Esports Manresa, que ahir es va proclamar brillant campió de la Tercera Divisió RFEF en guanyar per 1 gols a 2 al camp del CE l’Hospitalet, una victòria històrica que suposa l’ascens a la Segona Divisió de la Real Federació Espanyola de Futbol.

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, i representants de tots els grups polítics del consistori manresà rebran la delegació del club encapçalada per la seva presidenta Ruth Guerrero Rodríguez, el cos tècnic amb el seu primer entrenador Ferran Costa Pinazo i la plantilla campiona amb el seu capità Gerard Puigoriol  Arnaus “Putxi” al capdavant.

Prèviament, a les 19.30 h, el Centre d’Esports Manresa ha convocat seguidors, familiars i jugadors i jugadores dels equips base del club per rebre els campions  a la plaça Major i fer-los un passadís d’homenatge i felicitar-los pel seu èxit esportiu.

El Centre d’Esports Manresa aconsegueix l’ascens directe a la 2a divisió de la RFEF després de proclamar-se campió de la Tercera Divisió RFEF amb 64 punts –amb 17 victòries, 13 empats i només 2 derrotes- superant  clubs com l’Olot, San Cristóbal, Girona B i Sant Andreu, equips que  es disputaran una plaça d’ascens.

 

Documents relacionats

  • imagen