El Campus Universitari de Manresa recupera el 14 de maig la jornada de portes obertes en format presencial

La iniciativa permetrà els assistents poder visitar les instal·lacions d’UManresa-FUB, la UPC Manresa, la Clínica Universitària, les residències universitàries i la biblioteca del Campus Universitari de Manresa. Per participar-hi, cal inscripció prèvia. La jornada recupera el format presencial, després que els dos últims anys es vagi fer de forma virtual a causa de la pandèmia.

imagen

Els centres universitaris de Manresa i la regidoria d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament organitzen per al proper dissabte 14 de maig una nova edició de la jornada de portes obertes del Campus Manresa, amb l’objectiu que futurs estudiants universitaris tinguin l'oportunitat de visitar les diferents instal·lacions i conèixer de primera mà l'oferta d'estudis i serveis que s'hi ofereixen. Tindrà lloc des de les 10 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda. La jornada es recupera enguany en format presencial, després que els dos darrers anys s’hagués hagut de fer de forma virtual a causa de la pandèmia.

Tot i que les universitats de la ciutat ja han fet aquest any les seves pròpies jornades de portes obertes, la del 14 de maig es fa de forma conjunta, de tot el Campus Universitari de Manresa. L’objectiu és que els assistents puguin descobrir de forma completa el teixit universitari de la ciutat i comprovar de manera global el conjunt d'espais que el conformen. A més, podran rebre orientació i assessorament personalitzat.

D’aquesta manera, els visitants podran accedir a la UManresa-FUB, la UPC Manresa, la Clínica Universitària, les residencies universitàries i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM), lloc on acabarà la jornada i on es farà entrega d’un obsequi a les persones assistents.

Inscripció prèvia per assistir a la jornada

Per assistir a les jornades de portes obertes, cal inscripció prèvia, que es pot fer a través de la web d’UManresa i de la web d’UPC Manresa.

En el cas d’UManresa, durant tot el dia hi haurà visites guiades per les instal·lacions i altres activitats paral·leles. Les visites s’organitzaran en funció dels estudis que es vulgui cursar. Començaran amb una sessió informativa liderada per professorat i per alumnes dels estudis i, posteriorment, es farà un recorregut per les diverses instal·lacions del campus. A més, s’habilitaran punts de consulta al campus que donaran informació sobre beques, ajuts, reconeixements de crèdits, vida universitària, allotjament, etc.

En el cas d’UPC Manresa, la jornada permetrà visitar els laboratoris i instal·lacions del centre i veure demostracions de muntatges experimentals relacionats amb els estudis que s’ofereixen. Es farà una presencial general del centre i també específica per a cadascun dels estudis, on hi ha la possibilitat de demanar dubtes als responsables de cada grau. També es donarà informació sobre les entitats que tenen, allotjament, vida universitària...

Documents relacionats

  • imagen