La parella de comerços formada per SG4 i pel Forn de Cabrianes de la Muralla del Carme guanya el concurs d’Aparadors Creuats de la campanya “Tu fas comerç, tu fas Manresa”

Un total de 26 comerços han participat en aquesta iniciativa. El premi per a la parella guanyadora és de 400 euros.

 

imagen

La parella de comerços formada per SG4 i el Forn de Cabrianes de la Muralla del Carme han estat els guanyadors del concurs Aparadors Creuats, una iniciativa que s’ha dut a terme dins la campanya “Tu fas comerç, tu fas Manresa”, impulsada per l’Ajuntament de Manresa i les associacions de comerciants de la ciutat que busca aprofitar l’embranzida d’un mes de maig ple d’actes a la ciutat per promocionar el comerç local (vegeu més informació de la campanya en aquest enllaç).

 

En total han estat 26 els comerços que han participat en aquesta divertida iniciativa, que durant uns dies ha intercanviat els aparadors dels comerços. Aquest divendres al matí, la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet, i la presidenta de la UBIC Manresa, Tània Infante Martínez, han fet l’entrega de premis als guanyadors, que s’han endut 400 euros. La regidora Masgrau els ha felicitat i ha agraït la participació de tots els comerços. En segona posició, ha quedat la parella formada per Rubí i Casals i el Forn de Cabrianes del carrer Alcalde Armengou, i en tercer lloc la parella formada per la Joieria Estrada i Señor.

Documents relacionats

  • imagen