Rècord d’assistència a la Jornada de Portes Obertes del Campus Universitari de Manresa

La jornada, que es va celebrar aquest dissabte, va acollir més de mil persones al llarg del dia, 350 de les quals eren estudiants interessats. Els visitants van poder obtenir informació sobre l’oferta universitària de la ciutat i conèixer les instal·lacions dels diferents centres del Campus Universitari.

imagen

Més de mil persones, entre estudiants interessats i acompanyants, van participar dissabte a la Jornada de Portes Obertes del Campus Universitari de Manresa, que va tenir lloc dissabte des de les 8 del matí fins a les 7 de al tarda. Del total de visitants, més de 350 eren possibles nous estudiants. Es tracta de la xifra de participació més alta de totes les edicions conjuntes de portes obertes celebrades fins ara. La darrera edició, duta a terme el 2019, va reunir 920 persones.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament i les universitats manresanes, es va fer un dissabte al matí per tal de facilitar que els estudiants interessats en l’oferta universitària de la ciutat i les seves famílies poguessin obtenir tota la informació necessària. Els visitants van poder accedir a les universitats de la ciutat: UManresa-FUB i UPC Manresa, i a les diferents instal·lacions del campus: la Clínica Universitària, les Residències Universitàries i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

Cadascun dels centres es va organitzar per tal d’oferir tota la informació necessària als futurs estudiants. També es va obsequiar els inscrits amb el regal d'una ampolla reutilitzable de vidre amb el logotip del Campus Manresa, que es va poder recollir a la Biblioteca del Campus Universitari.

Aquestes han estat les terceres portes obertes que ha celebrat UManresa aquest curs 2021-2022 i les quartes d’UPC Manresa. En total, el nombre d’estudiants interessats que han visitat UManresa aquest any ha estat un 49% superior a l’any passat, mentre que a l’UPC Manresa, ha estat un 9.09% superior.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen