Afectacions de mobilitat per la celebració de l’ExpoBages, aquest cap de setmana

El dispositiu per facilitar l’accessibilitat i la mobilitat al Passeig de Pere III, entre la plaça Onze de Setembre fins a la Muralla de Sant Domènec,  es posarà en marxa a partir de dissabte a les 6 del matí fins diumenge a les 10 del vespre 

imagen

Es comunica que, el proper dissabte 21 i diumenge 22 de maig, amb motiu de “EXPOBAGES 2022” es realitzarà un dispositiu especial de mobilitat al Passeig Pere III des de la plaça Onze de Setembre fins a Muralla Sant Domènec,  atesa la implantació dels expositors a Passeig Pere III i amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i l’accés amb fluïdesa amb el transport públic de viatgers al centre de la ciutat i del trànsit de vehicles privats.

Les afectacions a la mobilitat al centre de la ciutat seran les següents:

A partir de dissabte 21 de maig a les 6 h i fins diumenge 22 a les 22 h, es tallarà el trànsit de vehicles a:

  • Passeig Pere III i plaça Espanya, de plaça Onze de Setembre a carrer Guimerà, costat dret (costat carrer Primer de Maig, Institut Lluís de Peguera, Correus, carrer Soler I March, ... ).
  • Passeig Pere III, de carrer Guimerà a Muralla Sant Domènec, ambdós costats
  • Carrer Guimerà, entre carrer Carrió i Passeig de Pere III
  • Carrer Primer de Maig (es mantindrà l’accés al pàrquing Balsena des de la rotonda de carrer Carrasco i Formiguera)
  • Carrer Soler i March (es mantindrà l’accés i sortida del carrer Maurici Serrahima des del carrer del Doctor Esteve)

 

Els vehicles es desviaran a:


Els vehicles que circulin per
Passeig de Pere III a l’alçada de plaça Onze de Setembre i en direcció plaça Espanya i carrer Guimerà es desviaran per Passeig Pere III costat esquerre (costat Edifici Sindicats, carrer Canyelles, Pàrquing La Farola, carrer Guimerà, carrer Circumval·lació). L’accés de vehicles a Passeig de Pere III costat carrer esquerre es realitzarà des de plaça  Onze de Setembre atès que s’invertirà de sentit de circulació del lateral de Passeig Pere III entre plaça  Onze de Setembre i plaça Espanya.

 

- Els usuaris dels guals situats dins la zona de restricció de trànsit, tant dissabte 21 com diumenge 22, hauran de sortir abans de les 9 h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22 h (de 9 h a 22 h no es podrà accedir ni sortir dels guals):

  • Els usuaris dels guals del 1r tram de Passeig Pere III costat Edifici Casino podran accedir per carrer Arquitecte Oms.


  • Els usuaris dels guals de carrer Primer de Maig podran accedir i sortir per la rotonda del carrer Carrasco i Formiguera.

- El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà es veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Es reforçarà els horaris del servei de transport públic urbà BUS MANRESA i el bitllet senzill valdrà 1 €. Consulteu afectacions i reforços del servei a través del web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.

- Els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d’acord amb els talls de trànsit establerts. La parada de serveis interurbans de plaça Espanya quedarà anul·lada tots dos dies. Consulteu afectacions als serveis a través del telèfon 93.874.68.00 (Estació d’autobusos).

- S’habilitaran àrees de recollida de residus a:

  • Passeig Pere III núm. 44 – 46
  • Passeig Pere III núm. 52 – 54
  • Plaça Espanya costat parada de transport públic interurbà
  • Passeig Pere III núm. 64
  • Carrer Aragó costat Estació Baixador Catalans
  • Carrer Carrasco i Formiguera núm. 2 – 4

 

Documents relacionats

  • imagen