El CEDEM ja té a punt nous cursos de formació per al mes de juny

Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l'Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes de juny diversos cursos presencials i en línia adreçats a persones emprenedores i empreses amb l'objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa. Les formacions són gratuïtes, les places són limitades, requereixen inscripció prèvia i compromís d’assistència.

Cursos programats

Aquest curs ajudarà a entendre les claus de la redacció persuasiva amb voluntat publicitària, saber com crear continguts a les xarxes socials, entendre les claus de la redacció dels continguts de valor per a generar afinitat i practicar els 10 grans secrets per a redactar textos atractius que cridin l’atenció i obtinguin resposta. Dins del taller es realitzaran briefings, “titulars màgics”, AIDA: les funcions del missatge publicitari, entre altres.

 

Aquesta formació té l’objectiu de treure el màxim profit de les possibilitats que ofereix Instagram i que, en termes generals, es desconeixen: enquestes,  preguntes, qüestionaris, filtres, tipografies, compte enrere, Boomerang, Layout, música, Reels i GIF’s animats.

 

Taller pràctic amb un tàndem psicòleg / actor, impactant. Es reconeixeran i valoraran les habilitats comunicatives de cada participant, per a poder oferir pautes per a la millora personal de cada assistent. Es treballaran continguts com la credibilitat dels nostres missatges, expressar i provocar a través de les emocions, els impactes d’una bona presentació, la força de la comunicació no verbal, saber sintetitzar i argumentar la nostra presentació, entre altres.

 

Curs adreçat a dotar d’eines a botigues i a petites empreses, per tal de posicionar-se millor que la competència: ressenyes, geoposicionament, microsegmentació, fidelització, directoris, entre altres. Aquesta sessió està pensada per a qualsevol negoci físic local que vulgui dirigir-se a un públic de proximitat (ciutat / àrea), ja siguin botigues, empreses de serveis, petites indústries, gestories, tallers...

 

Formació que intentarà donar resposta a la pregunta Què és el primer que necessites saber per a obrir el teu establiment? En aquesta sessió rebreu la informació sobre els requisits mínims i normativa per a una correcta gestió dels establiments comercials i de serveis. Es parlarà de normativa lingüística, fulls reclamació, tiquet o factura...Horaris comercials, regulació de les activitats de promoció (rebaixes, liquidació, saldos,...), gestió de residus, associacionisme.

 

Aquest curs té l’objectiu de donar a conèixer quins són els principals impostos, directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms. Tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables. Saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables.

Durant aquest mes de juny també hi ha la formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre, El pla d'empresa on-line , Avalua la teva idea de negoci  i Finançament i ajuts per a persones emprenedores.

 

Més informació i inscripcions: http://cedem.manresa.cat/web/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses



El formulari és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en el qual esteu interessats formalitzar la inscripció
.

Documents relacionats

  • imagen