Treballs de millora a l'Estació de Busos de Manresa

Els treballs consisteixen en la demolició i construcció d’una nova escala d’accés a l’estació d’autobusos des del carrer Sant Antoni Ma. Claret; la instal·lació de baranes de seguretat i la neteja del sostre de la galeria interior de l’edifici de l’estació.

La Direcció General d’infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ha informat que aquesta setmana ha iniciat els treballs d’arranjaments i millores de l’Estació d’Autobusos de Manresa.

Els treballs consisteixen en la demolició i construcció d’una nova escala d’accés a l’estació d’autobusos des del carrer Sant Antoni Ma. Claret; la instal·lació de baranes de seguretat al mur de l’Estació que llinda amb el carrer Sant Antoni Ma. Claret, incloent-hi les escales d’accés; i la neteja del sostre de la galeria interior de l’edifici de l’estació.

Amb motiu dels treballs de demolició i construcció d’una nova escala es tallarà al pas de vianants l’accés a l’estació des del carrer Sant Antoni Ma Claret. Els vianants podran accedir a l’Estació d’Autobusos de Manresa i a l’estació FGC Manresa Alta per Ctra. Santp edor o bé pel carrer Maternitat d’Elna.

És previst que aquests treballs durin dues setmanes.