L'Oficina Jove del Bages arrenca el 2015 amb activitats i nous serveis per a joves

• L’Oficina Jove del Bages programa tallers, exposicions i ofereix serveis d’assessories individualitzades en drogues i ocupació per tota la comarca del Bages.

imagen

 

L’Oficina Jove del Bages, impulsada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i gestionada per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages, comença el 2015 amb la presentació de propostes atractives per als joves amb l’objectiu d’oferir-los informació i assessorament sobre temes d’interès.

Activitats per a fomentar l’emprenedoria i l’ocupabilitat, com és el taller de videocurriculum, o bé per fomentar els hàbits saludables, com és l’exposició “El Tabac al descobert” proporcionada per la Diputació de Barcelona, són alguns dels exemples de les propostes programades que es desenvoluparan al llarg del primer trimestre del 2015 a l’Oficina jove del Bages.

Taller de videocurrículum

En un mercat laboral cada vegada més competitiu saber diferenciar-se en el moment d’exposar les habilitats de cadascú de manera innovadora, creativa i original, pot ajudar a aconseguir un lloc de treball. El curs s’adreç ;a a persones joves que busquin feina amb la voluntat d’identificar les seves competències i habilitats.

El taller, que és gratuït, és de 40 hores i les dates previstes per realitzar-lo són: el 24 i 26 de febrer; i els dies 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24 i 26 de març, Horari: dimarts i dijous de 10:00 a 14:00h

Exposició tabac: El tabac al descobert

Aquesta exposició està adreçada a joves entre 11 i 14 anys i té per objectiu generar actituds contràries al tabac i el seu consum, així com refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai. L’exposició es podrà visitar del 24 de febrer al 10 de març, els dilluns, dimarts i dijous de 9:00 a 14:00h i cada tarda de la setmana de 17:00 a 20:00h.

Exposició: Dones científiques

La participaci ó de les dones al món científic i tecnològic és encara clarament insuficient, realitat que és, a més d'injusta, perillosa per a la ciència i per a l'assoliment dels objectius de qualitat en una societat del coneixement. L’exposició, que reinvindica un major protagonisme de les dones en el món de la ciència, es podrà visitar del 5 al 17 de març de 2105; de dilluns a divendres de 8 a 21h, al vestíbul de l’EPSEM (Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa)

A part d’aquestes activitats l’Oficina jove també ofereix els següents serveis:

Servei informació juvenil

Assessorament i informació sobre sobre habitatge, ocupació, aspectes relacionats amb lentitats juvenils , drogues, sexualitat , mobilitat juvenil, cultura, etc... per a joves de 12 a 30 an ys.

Assessoria sobre drogues: assessorament especialitzat, confidencial i gratuït sobre drogodependències als joves, als seus familiars i als professionals.
Hores convingudes a través del correu electrònic: salutbages@oficinajove.cat 

Assessoria sobre ocupació: Assessorament especialitzat, individualitzat i acompanyament en la inscripció de garantia juvenil, redacció de currículum, etc. Hores convingudes a través de correu electrònic: treballbages@oficinajove.cat

Espai per exposar: Cessions d’espai i material per a exposicions als joves de 12 a 30 anys.

Connexió gratuïta a internet i WI-FI

Cessió de material: carpes, ordinador portàtil, projector

Cessió de sales: les entitats juvenils o grups de joves informals poden fer ús de les aules de l’edifici Joan Amades.

Totes les activitats son gratuïtes.

Per a més informació i inscripcions:

Oficina jove del Bages, C/ sant Blai 14, Manresa
Telèfon: 93 877 13 60 bages@oficinajove.cat 
Horari: Dilluns, dimarts i dijous de 9:00 a 14:00h; i les tardes de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00h
http://www.oficinajove.cat/index.php/ca/oficina/oficina-jove-del-bages
www.manresajove.cat

Documents relacionats

  • imagen