L'Ajuntament rep una delegació de La Salle Manresa per felicitar-la pels resultats esportius assolits

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, han rebut aquest vespre a una delegació de l’AE La Salle SGOL, i ha felicitat l’equip sènior pel seu ascens a la Copa Catalunya de Bàsquetbol, i també l’equip infantil, que ha  guanyat el Campionat de Catalunya Interterritorial.

 

imagen

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa ha acollit avui un acte de recepció d’una delegació de l’Associació Esportiva La Salle Manresa SGOL per felicitar-los pels excel·lents resultats esportius aconseguits aquesta temporada. L’equip sènior del club ha assolit l’ascens a la  Copa Catalunya de Bàsquetbol (màxim nivell català) i l’equip infantil masculí ha guanyat el Campionat de Catalunya Interterritorial.  

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i el regidor d’Esports, Antoni Massegú Calveras, han rebut la delegació del club encapçalada pel seu president, Xavier Silva Galera; el vicepresident Nacho Vergara Carreras, així com entrenadors, jugadors i altres membres de la junta directiva i famílies dels dos equips de l’entitat.

Durant l’acte, l’alcalde Aloy ha fet entrega d’uns obsequis per al club, ha valorat de forma molt positiva la seva trajectòria esportiva i els ha animat a continuar amb aquesta empenta de cara al futur, sobretot treballant pel  planter d’una ciutat  que estima el bàsquet.

La Salle Manresa neix al carrer dels Esquilets de Manresa l’any 1942. Des d'aleshores, l'entitat ha estat present de forma activa i continuada en l'entorn del bàsquet de la ciutat i de la comarca del Bages. La darrera temporada va comptar amb 28 equips, tant masculins com femenins, amb més de 300 jugadors/es. També compta amb una Escola de bàsquet  amb 3 equips amb nens i nenes des de P4 fins a 2n de Primària.  El club té convenis amb diferents escoles de Manresa, com són la Sèquia, la Flama i Ampans; i entrena a diferents  pistes com són al Pavelló de l'Escola La Salle Manresa, Ateneu les Bases, el Complex Esportiu Vell Congost i l'Institut Lacetània.

Documents relacionats

  • imagen