Tractament fitosanitari contra el pugó a l'arbrat de diversos punts de la ciutat

L’actuació tindrà lloc la nit de dijous 16 a divendres 17 de juny, de 10.30 h del vespre a les 5 h de la matinada.

imagen

La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant la nit d’aquest dijous 16 de juny a divendres 17 de juny, de les 10.30h del vespre a les 5 de la matinada, es portarà a terme un tractament fitosanitari en diverses zones de la ciutat per al control de la plaga del pugó, que és un insecte que malmet els arbres i la vegetació.

 

Els arbres tractats seran un total de 241 unitats de pollancres i àcers. Els treballs es faran al carrer Ramon Iglesias (32 unitats), plaça Catalunya (30 unitats), carrer Pintor Basiana (21 unitats), carrer Martí i Pol (58 unitats) i  Font dels Capellans (100 unitats).

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. El tractament es farà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre.

L'actuació es realitza en horari nocturn per evitar molèsties als veïns i, a més, es delimitarà la zona per evitar persones alienes al tractament. Per a més informació trucar al 010 (cost segons operadora) o al telèfon gratuït 93 878 23 01 o al WhatsApp municipal 644 069 801.

 

  • FOTOGRAFIA: Pollancres del carrer Martí i Pol

Documents relacionats

  • imagen