Afectacions de trànsit pels treballs de millora de les calçades al carrer Tarragona, al Xup i la plaça de l’Aurora (Sant Pau)

Els treballs formen part del Pla Millora de l’Espai Públic 2022

La Secció de Projectes d’Espai Públic informa que aquest dimecres 20 de juliol, s’inicien els treballs de millora del paviment corresponents a les Actuacions de millora de l’Espai Públic 2022, en concret les actuacions en calçades Les afectacions al trànsit seran les següents:

 

Dimecres 20 de juliol

 

  • Carrer de Tarragona cruïlla amb carrer Solsona i carrer  Balsareny

 

Avui dimarts s’han fet treballs previs a la pavimentació i s’ha prohibit l’estacionament a partir de les 8 h. A partir de demà dimecres 20 de juliol al matí es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Tarragona,  cruïlla amb carrer de Solsona i carrer de Balsareny, de manera que:

 

-          Els vehicles que circulin per carrer Tarragona es desviaran pel Passatge Tarragona en direcció al carrer Balsareny i al carrer Alcalde Armengou.

-          El lateral de carrer Balsareny del número 2 al 32 es regularà en “cul-de-sac” amb accés i sortida des del carrer Alcalde Armengou.

-          L’accés a carrer Solsona, del número 10 al 22, es realitzarà des del carrer Sant Eloi.

-          L’accés a guals del tram afectat per l’asfaltatge i el tram de carrer Balsareny del número 34 al 44, es farà sempre que l’estat dels treballs així ho permeti.

-          És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies.


  • Barri El Xup

 

Aquest dimarts, 19 de juliol, s’han fet treballs previs a la pavimentació i s’ha prohibit l’estacionament a partir de les 8 h per les zones d’accés. A partir de demà 20 de juliol al migdia s’iniciaran els treballs a la zona interior dels vials del Xup.

 

És previst que les afectacions en aquest vial durin 4 dies.

 

Divendres 22 de juliol

 

  • Plaça de la Verge de l’Aurora (Sant Pau), entre el carrer del Doctor Tarrés i carrer Cardener

 

Demà dimecres es faran treballs previs a la pavimentació i es prohibirà l’estacionament a partir de les 8 h. A partir de divendres 22 de juliol, al matí, es tallarà el trànsit de vehicles a la plaça de la Verge de l’Aurora,  entre carrer del Doctor Tarrés i el carrer Cardener, de manera que l’accés i sortida de vehicles de carrer Cardener es farà  des del carrer Font dels Llops.

 

És previst que les afectacions en aquest vial durin 3 dies

 

 Properes actuacions del Pla de Millora de l’Espai Urbà

 

  • Carrer Alvar Aalto, entre rotonda Països Catalans i carrer Rovira i Trias (treballs en horari nocturn).
  • Rotonda Avinguda Països Catalans – c. Àlvar Aalto (treballs en horari nocturn).
  • Ctra. Pont de Vilomara (BV-1225) – c. Narcís Monturiol al Pol. Ind. Bufalvent (treballs en horari nocturn).
  • Passeig del Riu, al tram entre carrer Baixada de la Reforma i el carrer de l’Apotecari (treballs en horari nocturn).