L'Ajuntament i l'Associació de Veïns de les Escodines renoven el conveni marc del barri

El consistori atorga una subvenció de 54.860 euros per col·laborar en el Programa de Desenvolupament Comunitari, amb l’objectiu de continuar fomentant i impulsant activitats socials i culturals en el barri per millorar la qualitat de vida dels veïns.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa i l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines  han renovat  el conveni de col·laboració per a l’any 2022 amb l’objectiu de continuar fomentant i impulsant activitats socials i culturals en el barri per millorar la qualitat de vida dels veïns.

L’acte de signatura, celebrat divendres passat, va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia,  la regidora delegada de Barris, Acció Comunitària i Civisme, Núria Masgrau Fontanet; la presidenta de l’AVV Escodines; Carme Carrió Salabarnada, i una representant de l’entitat veïnal, Conxita Serra.

Segons l’acord signat, l’Ajuntament de Manresa atorgarà una ajuda econòmica en concepte de subvenció d’un import de 54.860 euros adreçats a  la realització del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC).

Aquest conveni té la voluntat de treballar en diferents objectius per aconseguir que sigui un barri inclusiu; facilitar la participació activa i la convivència veïnal; fomentar l’educació, la cultura i facilitant eines que millorin l’ocupabilitat; i impulsar projectes socials d’atenció directa als col·lectius en risc d’exclusió social; entre d’altres eixos de treball al servei de la comunitat.

El Pla de Desenvolupament Comunitari de les Escodines treballa des de fa anys en diferents eixos principals: Dinamització comunitària, Pol de Cultura, Dinamització Gent Gran-Observatori Social de Gent Gran; Activitats  Culturals i Difusió, que apleguen un munt d’accions i programes de dinamització al barri al llarg de tot l’any.

 

Documents relacionats

  • imagen