El Conservatori de Manresa apuja el llistó en el cinquè cicle de concerts de professors i exalumnes

Davant l’èxit de les edicions precedents, el cicle “Una hora de música al Conservatori” ha programat nou concerts gratuïts amb la millor oferta i més variada de música de cambra a Manresa.

imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa fa un nou pas endavant en l’organització del Cicle de Concerts de Professors i Exalumnes que, amb el nom “Una hora de música al Conservatori”, celebra enguany la seva cinquena edició, el que suposa la seva plena consolidació en el calendari cultural de la ciutat d’una proposta musical que tindrà lloc a l’Auditori del 13 de febrer al 22 de maig.

Enguany s’han programat més concerts que mai -en total nou concerts gratuïts i oberts a tothom- amb la millor i més variada oferta de música de cambra que es pot oferir en aquests moments a Manresa. Els concerts, que començaran a les 8 del vespre i tindran una durada d’una hora, seran interpretats per professors, exalumnes professionals i altres col·laboradors del centre.

El nou impuls del cicle respon a la bona acollida que ha tingut aquesta proposta musical any rere any, amb un augment progressiu d’espectadors així com l’ampliació del número de concerts, alguns dels qual s va superar l’any passat els dos-cents espectadors. La primera edició del cicle, l’any 2011, va començar amb cinc concerts i enguany ja s’hi arribarà a nou, un increment que permet mostrar diferents estils i conjunts instrumentals i vocals.

El cicle, com cada any, té l’objectiu donar a conèixer a la ciutat el treball del Conservatori Municipal del Música, mostrar el talent que es cou en aquest centre d’ensenyament així com donar valor a l’Auditori com un espai arquitectònic remarcable i d’una acústica impecable.

Una hora de música al Conservatori

Divendres, 13 de febrer – 20:00 h
OCTET VENT, música de Mozart
Un vespre al palau del príncep

Dimarts, 17 de febrer - 20:00 h
TROMBO I PIANO
Kiko Palacios, L luísa Vinyes
Cançons

Dimecres, 4 de març – 20:00 h
PIANO SOL
Pep Pérez
Música del segle XX

Dijous, 19 de març - 20:00 h
VIOLONCEL I PIANO
Peter Schmidt i Karia Michel
El violoncel lladre

Dilluns, 20 d'abril - 20:00 h
CLARINET I PIANO
Francesc Navarro i Lluïsa Vinyes
Weber, Burmuller, Chausson i Poulenc

Dijous, 7 de maig - 20:00 h
PIANO, VIOLÍ I VIOLONCEL
Nora Bosch, Jordi Coll i Anna Costa
De la Rússia imperial a la Rússia soviètica

Dissabte 9 de maig – 20:00 h
BIGHAAND
Director, Santi Serratosa
UDÉMBAYE
Big Band de percussió corporal

Dimarts, 12 de maig - 20:00 h
RECITAT DE PIANO
Vanesa Santanach
Un folklore contemporani

Divendres, 22 de maig - 20:00 h
CAMERATA BACASIS
Director, Jordi Coll
Llums, càmera....
Música by Miquel Coll

Tots els concerts tindran lloc a l'Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa, al c/ Ignasi Balcells, 12-14.

Documents relacionats

  • imagen