L'Ajuntament rep a alumnes estrangers del projecte Comenius

Un grup d'alumnes i professors procedents d'Itàlia, Croàcia, Bulgària, Polònia, Eslovàquia i Turquia visiten Manresa en un programa d’intercanci amb l’institut Guillem Catà.

imagen

Un grup d'alumnes i professors procedents d'Itàlia, Croàcia, Bulgària, Polònia, Eslovàquia i Turquia van ser rebuts ahir al migdia a l'Ajuntament de Manresa, en un acte celebrat a l Saló de Sessions, per la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós.

Els alumnes visiten Manresa en un programa d'intercanvi amb l'Institut d'Ensenyament Secundari Guillem Catà que s'emmarca dins el projecte europeu Comenius, que està subvencionat per la Unió Europea i que treballa temes de Ciutadania i Drets Civils.

En aquesta trobada a Manresa participen 20 alumnes i 17 professors. Durant l'acte de recepció la regidora Gratacós els va donar la benvinguda i els va parlar dels atractius turístics i patrimonials de la ciutat. L’acte va comptar també amb la presència de la directora de l’institut Guillem Catà, Marta Cordina.

Documents relacionats

  • imagen