Demà s’inicia la segona fase dels treballs a la cruïlla del carrer Sant Cristòfol amb el carrer Arquitecte Montagut

Aquesta segona fase dels treballs tenen una durada d’unes tres setmanes i afectarà les voreres del costat Nord (oposades al Mercat i al CAP Sagrada Família)

 

Les Seccions de Projectes d’Espai Públic i la de Transport, Estacionament i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament de Manresa informa que a partir de demà, 3  de novembre, iniciarà la segona fase dels treballs del projecte de  millora de seguretat viària a la cruïlla del carrer Sant Cristòfol amb carrer Arquitecte Montagut.

 

Els treballs consisteixen en la creació d’un nou pas de vianants semaforitzat per garantir la seguretat en l’itinerari directe al CAP Sagrada Família des del Barri de La Font dels Capellans; la millora de la seguretat en tot l’àmbit de la cruïlla, reduint el recorregut dels vianants en calçada mitjançant l’ampliació de les voreres de la intersecció.

 

Durant aquesta segona fase, que té una durada d’unes tres setmanes,  s’actuarà a les voreres del costat Nord (oposades al Mercat i CAP de la Sagrada Família) i es mantindrà la reducció dels carrils de circulació del carrer Sant Cristòfol de 2 a 1,  en el tram de la cruïlla amb el carrer Arquitecte Montagut.

 

Es preveu tallar  la circulació de vehicles del carrer Arquitecte Montagut, al ram entre el carrer Sabadell i el carrer Sant Cristòfol. Es mantindrà l’accés als guals afectats. També es mantindrà la prohibició d’accés de vehicles al carrer Arquitecte Montagut, al tram entre carrer Sant Cristòfol i el carrer Gaudí, des del carrer Sant Cristòfol. Es mantindrà també la prohibició  d’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres.