Incidències de trànsit per la celebració de la “Carnavalada Manresana” i el Carnestoltes infantil

Els dos actes que se celebren aquest cap de setmana a Manresa provocaran, dissabte a la tarda i diumenge al matí, talls de carrers del centre de la ciutat així com modificacions de recorreguts del transport públic de viatgers.

La Policia Local de Manresa ha comunicat que, amb motiu dels dos actes: “La Carnavalada de Manresa” de dissabte 14 de febrer a la tarda i “Carnestoltes Infantil” de diumenge 15 de febrer al matí, es tallarà el trànsit de vehicles de varis carrers del centre de la ciutat.

Durant l’acte “Carnavalada Manresana” de dissabte a partir de les 14.00 h. es prohibirà l’estacionament als següents llocs:

• Carrer Abat Oliba, ambdós costats entre Valentí Almirall i Balmes.

• Carrer Font del Gat, costat esquerre direcció centre ciutat, entre Tortonyes i Súria

A partir de les 17.00 h. aproximadament, hi hauran els següents canvis de circulació:

• Amb motiu de la concentració de comparses, i el posterior inici de la rua, es tallarà la circulació el carrer Abat Oliba entre Valentí Almirall i Balmes.

• Una vegada totes les comparses surtin del punt d’origen es realitzaran talls de circulac ió de forma dinàmica pels llocs on passi el cercavila.

• Un cop el cercavila entri al passeig Pere III, i mentre duri l’acte, es tallarà al trànsit el primer tram permetent l’accés i sortida dels guals.

L’endemà, amb motiu de la celebració del Carnestoltes Infantil, a partir de les 10.45 h. aproximadament, hi hauran els següents canvis de circulació:

• Amb motiu de la concentració de comparses, i el posterior inici de la rua, es tallarà la circulació a la Plaça Espanya i al carrer Guimerà.

• Una vegada totes les comparses surtin del Passeig per anar cap a la plaça Sant Domènec es tallarà la circulació a la muralla de Sant Domènec amb carretera de Cardona i Vic a l´alçada de la plaça Bonavista.

Incidències al transport públic

Diumenge 15 de febrer, a causa dels tall de trànsit dels carrers: passeig Pere III (des de la plaça Espanya), carrer Guimerà i muralla Sant Domènec, els serveis de transport públic de viatgers Bus Manresa es veurà afectat en les següents línies:

L7 Festius - La Parada: A la plaça de la Creu modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers avinguda Bases de Manresa, plaça Bages, carrers Barcelona, Bruc, Era de l’Esquerra, carretera Cardona i muralla Sant Domènec on recuperarà el recorregut habitual de la L6 en direcció a la Balconada

Parades anul·lades: Valentí Almirall, plaça Mallorca, carretera Santpedor – Estació Bus, Estació Bus – FGC, Ben Plantada, plaça Espanya i carrer Guimerà.

Parades habilitades: La Creu, Institut Lacetà nia, Centre Hospitalari, i carrers Ginjoler, Bruc i Era de l’Esquerra.