L’Ajuntament de Manresa enllesteix treballs de millora al jardí de Casa Caritat

L’actuació ha consistit en la plantació de nou arbrat i arbustiva, la reposició d’arbrat en mal estat i de dos bancs,  i la instal·lació de reg automàtic.  Els treballs  han tingut un cost de 14.830 euros i donen resposta a una de les peticions acordades en el marc del Consell Districte Centre.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs de millora del jardí de Casa Caritat, al barri Vic-Remei. L’actuació, acordada pels representants de l`òrgan de participació del Consell de Districte Centre, han permès reposar l’arbrat del lateral i la part del darrere de Casa Caritat, així com plantar noves arbustives al peu del mur que dona al carrer Mossèn Jacint Verdaguer.

Els treballs han consistit en la substitució de 7 unitats d’arbres de l’espècie Acer negundo, que es trobaven en mal estat, per noves unitats de l’espècie Paulownia tomentosa. També s’ha retirat part de l’arbrat de l’espècie Betula verrucosa (bedolls) plantada fa uns anys i que no es van adaptar i s’ha substituït per 19 noves unitats d’àlbers (Populus alba).

L’actuació de millora al jardí ha inclòs la plantació de nova arbustiva: 5 unitats  de “xiringuilles”  (Philadelphus coronarius), 10 unitats de marfulls (Viburnum tinus) i 60 unitats  d’enfiladisses (Parthenocissus quinquefolia).

El projecte s’ha completat amb la instal·lació de la xarxa de reg automàtic per degoteig per a l’arbrat i l’arbustiva, la substitució de dos bancs de fusta per un altre model amb reposabraços i la formació d’una caixa de paviment per estendre tot-u, delimitant el recorregut des de l’accés situat al carrer Mossèn Cinto Verdaguer fins a la façana principal de l’equipament.

A la primavera es preveu fer una sembra amb llavors d’espècies de gramínies, perquè es vegi una zona més verda i diferenciada de l’espai de pas amb material tot-u.

El projecte ha tingut un cost de 14.830 euros.

 

(*) Peu de Foto: El jardi de Casa Caritat, aquest matí, un cop plantat tot el nou arbrat

Documents relacionats

  • imagen