L'Ajuntament de Manresa reconeix el Grup Llobet com a comerç centenari de la ciutat

És el sisè comerç que es reconeix durant els darrers mesos, després de fer-ho amb l’Herboristeria Sant Miquel, Joieria Tous, Casa Sabaté, Iglesias Moda i La Casa del Bacallà.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha reconegut aquest divendres, 10 de març, el Grup Llobet com a comerç centenari de la ciutat, una distinció que té l’objectiu de posar en valor el comerç local de Manresa i la seva singularitat com empresa familiar, així com l’emprenedoria, l’esforç i el servei de qualitat i proximitat que ofereixen, valors que els ha permès ser una referent comercial al territori.

Es tracta del sisè comerç que es reconeix durant aquesta legislatura després que el novembre de 2021 es fes un acte conjunt que va distingir l’Herboristeria Sant Miquel (1919), la Joieria Tous (1920) i Casa Sabaté (1921). L’octubre de l’any passat es va reconèixer  Iglesias Moda (1922) i el febrer passat La Casa del Bacallà (1923).

L’acte de reconeixement del Grup Llobet ha tingut lloc a la Sala de Columnes, amb la presència de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i de la regidora d’Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau Fontanet, que han rebut Ramon Llobet Riera (President), Ignasi Llobet Vendrell (Director General). Hi ha assistit també Mònica Bernardos Amén (responsable de màrqueting i comunicació).

Durant l’acte, l’alcalde i la regidora han felicitat aquest grup comercial per la seva trajectòria històrica al servei de Manresa i el territori i li han entregat una rèplica de l’Àliga de Manresa per commemorar aquest centenari.

El naixement del Grup Llobet es va produir amb l’obertura d’un comerç al carrer Jaume I de Manresa, la primera botiga es va inaugurar l’any 1923 i avui continua oberta.  En aquests moments els supermercats de la cadena són una quarantena, repartits en totes les comarques de la Catalunya central (Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia), que donen  feina a gairebé 400 treballadors.

Grup Llobet no només són supermercats. Ha diversificat i ampliat les línies de negoci i té, així, Cal’Arpellot, que és la línia d’establiments que només ven productes saludables; la marca Superfresc, que s’encarrega de la distribució al major de productes frescos; Llobet Regals, que és una de les empreses líders en la creació́ de lots d’empresa de tot Espanya; i el TEC, una reconeguda empresa de càtering especialitzada en menús escolars i de residències de gent gran.

 (*) Peu de foto: Ramon Llobet, Marc Aloy, Ignasi Llobet i Núria Masgrau, aquest migdia a la Sala de Columnes de l’Ajuntament de Manresa

Documents relacionats

  • imagen