L'Ajuntament de Manresa convoca dues places de coordinador/a d'obra i de paleta per a persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya

S’ha obert el termini de presentació de candidatures, que finalitzarà el 24 de març. Per optar a la feina, cal estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO).

imagen

L’Ajuntament de Manresa, a través de l’Agència de Desenvolupament Local ProManresa, ha obert la convocatòria de dues places de treball subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del Projecte Treball als Barris. Es tracta d’una plaça de coordinador/a d’obra i una altra d’oficial paleta per a la brigada de treball als barris.

Per optar a qualsevol de les dues places, cal estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO), no percebre ni tenir dret a la renda contributiva i, preferiblement, ser resident a Manresa o rodalies. La durada de cadascun dels contractes serà de sis mesos no prorrogables. Per optar al lloc de treball, es valorarà que les persones candidates tinguin experiència prèvia en funcions similars i formació relacionada.

En el cas de la plaça de coordinador/a d’obra, com a formació mínima requerida, es demana tenir un cicle de grau superior o d’FP-II preferiblement en l'àmbit de la construcció. Es valoraran titulacions superiors com arquitectura tècnica i/o diplomatura. Les tasques a realitzar són les següents:

-          Reforçar programes municipals en relació en relació amb obres i actuacions al Centre Històric.

-          Redacció i plantejament de projectes tècnics, presa de mesures, seguiment i supervisió tècnica de les actuacions, entre d'altres.

-          Vetllar per tal que cada lloc de treball tingui la seva planificació diària.

-          Donar directrius a seguir partint dels projectes municipals concretats des de Territori i Urbanisme.

-          Supervisar els llocs de treball i les feines.

-          Simplificar les coordinacions amb altres agents, àrees...

-          Proporcionar el material necessari per al correcte desenvolupament de la feina.


En el cas de la plaça d’oficial 1ª paleta – brigada, la formació mínima requerida és el graduat escolar, el d’ESO i/o formació en l’ofici. Formarà part de la brigada de polimanteniment, per a realitzar actuacions de millora del Nucli Antic de Manresa, amb tasques com:

-          Treballs de manteniment de la via pública, serveis urbans i d'edificis i equipaments de titularitat municipal, propis del lloc de treball.

-          Preparar la zona de treball i organitzar l'entorn, determinant i adequant els materials, eines, estris, màquines, mitjans auxiliars i equips de protecció individual i col·lectiva necessaris.

-          Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els mitjans i equips de protecció posats a la seva disposició, d’acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

Les persones interessades a les ofertes s’hi poden inscriure a través del web xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina o bé fer arribar el seu currículum a intermediacio@ajmanresa.cat, tot indicant a l’assumpte Oferta Núm. 339348 Coordinador/a Obra o Oferta Núm. 340293 Oficial 1a paleta, en funció de la plaça de feina a la qual es vulgui optar. El termini de presentació d’ofertes clou el 24 de març.

Documents relacionats

  • imagen