Inscripcions obertes fins a l’11 d’abril per participar en la Fira de l’Ascensió 2023

La Fira de l’Ascensió se celebrarà a Manresa els dies 26, 27 i 28 de maig. Enguany, les inscripcions de parades de venda no sedentària i d’alimentació al centre de la ciutat seran gestionades per la UBIC. Les sol·licituds per instal·lar atraccions recreatives i parades alimentàries al polígon dels Trullolls són gestionades per l’Ajuntament.

 

imagen

Ja ha començat el període d’inscripcions per participar en la Fira de l’Ascensió 2023. Les persones interessades a participar-hi tenen fins a l’11 d’abril per fer-ho. Una de les novetats d’enguany és que la  Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC) serà l’organitzadora de les activitats de dinamització i la gestió de les parades de venda no sedentària ubicades al Passeig els dies 26, 27 i 28 de maig.

 

Per inscripcions cal enviar un correu electrònic a ubicmanresa@ubicmanresa.comPodreu trobar més informació a la seva pàgina web www.manresaméscomerç.cat.

 

 

Altrament, l’organització i gestió de  les atraccions de fira i les parades alimentàries situades al polígon dels Trullols continuarà anant a càrrec de l’Ajuntament de Manresa.  Aquestes  atraccions de fira i parades s’instal·laran els caps de setmana del 19, 20 i 21 de maig i el 26, 27 i 28 de maig.   

Les inscripcions per a les atraccions de fira es poden fer telemàticament a través del següent enllaç  https://www.manresa.cat/seu/menu/fitxa/721?nocache=1

 

Per a més informació consulteu el següent enllaç

Documents relacionats

  • imagen