Talls de trànsit en un tram del carrer Major i a la cruïlla del carrer Sant Llorenç de Brindisi i el carrer Sardana

A partir de dilluns vinent, Aigües de Manresa hi farà treballs a la xarxa general de clavegueram. 

La Secció de Projectes d’Espai Públic de l’Ajuntament de Manresa informa que el pròxim dilluns 3 d'abril, Aigües de Manresa, S.A. iniciarà les obres de canalització soterrada per a una escomesa de clavegueram de l'edifici del carrer Major número 82; i per reparar una avaria a la xarxa de clavegueram a la cruïlla del carrer Sant Llorenç de Brindisi amb el carrer de la Sardana. Ambdues actuacions tenen una durada prevista de quatre dies.

Amb motiu d'aquests treballs al carrer Major, les afectacions al trànsit seran les següents:

  • Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Major,  en el tram entre el carrer Flor de Lis i carrer Font del Gat.
  • S'invertirà el sentit de circulació del carrer Major,  en el tram entre el carrer Flor de Lis i la Plaça Mossèn Vidal.
  • Es prohibirà l'estacionament en el tram d'afectació de les obres.

Les afectacions a la mobilitat pels treballs a la cruïlla del carrer Sant Llorenç de Brindisi i el carrer Sardana seran les següents:

  • Es tallarà el trànsit de vehicles de la cruïlla del carrer Sant Llorenç de Brindisi amb carrer de la Sardana. Els vehicles accediran i sortiran dels guals del carrer de la Sardana (tram entre el carrer Sant Llorenç de Brindisi i carrer Oms de Prat)  des de l’Av. Francesc Macià.

 

  • Es tallarà l’accés de vehicles al carrer Sant Llorenç de Brindisi des del carrer Sant Maurici. L’accés de vehicles als carrers Sant Llorenç de Brindisi i Caputxins (Clínica Sant Josep) es farà des del carrer Roger de Flor.

 

  • Es prohibirà l’estacionament dels xamfrans de carrer Sant Magí amb carrer Sant Maurici i carrer Sant Magí amb carrer Viladordis, per facilitar el recorregut alternatiu del transport públic urbà.

 

  • El Servei Bus Manresa de transport públic urbà es veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts, en les línies L1 Balconada i L8 Perimetral – Estacions. Consulteu afectacions a parades i modificacions del servei a través del web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.