Una trentena de manresans participa a Sitges en el Cicle de passejades per a la gent gran "A cent cap als 100"

El recorregut d’ahir va permetre gaudir d’unes bones panoràmiques de la costa del Garraf, en un recorregut pels Colls Miralpeix, des del Far de Vilanova fins a la platja de Terramar.

imagen

Ahir una trentena de manresans i manresanes van participar al Cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100” que es va celebrar al municipi de Sitges amb un recorregut per la costa.

La caminada d’ahir va començar al Far de Vilanova i la Geltrú i va finalitzar sis quilòmetres després, a la platja de Terramar. El punt de trobada dels municipis participants (Manresa, Santa Margarida i Els Monjos, Mollet i Sitges) i la benvinguda per part dels amfitrions sitgetans va ser a les 9.45 hores al poliesportiu de Pins Vens. La caminada va finalitzar cap a les 13.30 hores, quan els participants es van trobar als Jardins de Terramar, on es va realitzar un dinar de germanor.

El cicle està organitzat per les Regidories d’Esports i de Gent gran amb la col·laboració de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes. “A cent cap als 100” és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l'any 2001, per promoure el intercanvi entre diferents municipis. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de 10 km ni inferiors als sis. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup. El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i una cloenda.

Les properes sortides programades són pel 26 de març a Sta. Margarita i els Monjos i, finalment, el mes d’abril a Tona, on la Diputació de Barcelona organitzarà una jornada de cloenda que acollirà el total dels municipis participants en el projecte.

Documents relacionats

  • imagen