L'alcalde de Manresa rep Hiroyuki Makiuchi, cònsol general del Japó a Barcelona

Ha visitat el Saló de Sessions l’Ajuntament i ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat. El cònsol japonès és a Manresa per inaugurar els actes oficials del 25 aniversari de l’entitat Bonsai Natura.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut avui a l’Ajuntament Hiroyuki Makiuchi, cònsol general del Japó a Barcelona. El representant japon ès s’ha entrevistat amb l’alcalde, ha visitat el Saló de Sessions i ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat. Makiuchi és a Manresa per inaugurar els actes oficials del 25 aniversari de l’entitat Bonsai Natura.

El cònsol anava acompanyat de la seva esposa, Makiko Makiuchi, i del president de l’Associació Bonsai Natura. Joan Cuervas. L’acte de recepció ha comptat també amb la presència del tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

El consolat general a Barcelona té jurisdicció en les comunitats autònomes de Catalunya, València i les Illes Balears. Makiko Makiuchi ocupa el càrrec de cònsol general a Barcelona des del mes de març de 2014.

Documents relacionats

  • imagen