Es restableix el trànsit a la carretera de Viladordis, en el pas inferior de la C-55

Així mateix s’ha restablert el servei habitual de la línia 5 del bus urbà Sant Pau Viladordis amb parada al barri de Viladordis.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha comunicat que aquest divendres 27 de febrer s’ha restablert el trànsit habitual per la ctra. Viladordis en el pas inferior a la C-55. Així mateix s’h a restablert el servei habitual de la L5 St. Pau – Viladordis amb parada al barri de Viladordis.

Recordem que des del mes de gener passat, amb motiu dels treballs d’ampliació del calaix de l’estructura de la C-55, es va tallar al trànsit de vehicles en la carretera de Viladordis i, com a conseqüència, durant unes setmanes s’han provocat diferents afectacions a la mobilitat en aquest entorn.

Aquests treballs formen part de les actuacions que va presentar el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, per millorar la seguretat viària a la C-55 i a la C-58, entre les quals hi havia la finalització del desdoblament de la ronda de Manresa (C-55), entre l’enllaç de Bufalvent i el nus del Guix, per a dotar la carretera d’una major capacitat i millorar la seguretat mitjançant l’adopció d’una barrera física en mitjana. Les obres, amb un pressupost de 2,6 milions d’esuros, estava previst que finalitzin abans de l’estiu.