Demà s'inaugura al Selves i Carner una mostra amb les millors fotografies del concurs social de Foto Art 2014

L’exposició, que es podrà visitar fins el divendres 27 de març, exhibeix 46 fotografies seleccionades, d’un total de més de 500 obres presentades al llarg del concurs social 2014.

imagen

Demà, dimarts 3 de març a les 20 h., s’inaugura al Centre Cívic Selves i Carner l'exposició de “Les millor fotografies del concurs social 2014”. La mostra, que es podrà visitar fins el dia 27 de març, recull 46 fotografies seleccionades, d’un total de més de 500 obres presentades al llarg del concurs social 2014.

Aquesta mostra s’emmarca dins de la programació d'exposicions fotogràfiques organitzades conjuntament per Foto Art Manresa i l'Ajuntament de Manresa al Centre Cívic Selves i Carner, que es va iniciar l’any 2006. L’exposició col·lectiva del socis de Foto Art té lloc cada any al més de març.

En el concurs hi participen els socis de l’entitat que ho desitgen i consta de vuit lliuraments, dels quals 4 són de temàtica lliure ( un en blanc i negre) i 4 de temàtica obligada. En l’edició d’enguany, les temàtiques obligades han estat: Mirades – Contrallum – Castells i vies i trens.

A l’edició del 2014 hi han participat 31 socis. De cada lliurament s’han seleccionen les fotografies millor classificades: la que ha aconseguit 20 punts (obra guanyadora ) i les que han aconseguit 19 i 18 punts.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 21 h, al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16; Tel. 93.8727477).

Futures exposicions

Les següents exposicions programades d’aquest cicle conjunt seran les fotografies presentades al concurs Viatgers Manresans (a finals de setembre o principis d’octubre 2015) i les fotografies de joves creadores (al mes de desembre 2015).

Es pot trobar difusió de l’exposició en format postal als establiments de fotografia, forns de pa del centre de la ciutat i del barri Saldes- Pl. Catalunya.

Documents relacionats

  • imagen