Dimarts que ve comencen les preinscripcions a P3 i primer d'ESO als centres escolars de Manresa

La preinscripció escolar per al curs 2015-2016 es podrà fer del 10 al 17 de març. Avui dimarts, a les 19.00 h, es farà una xerrada informativa a la FUB.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat una campanya per informar els pares i mares que hagin d’inscriure els seus fills a P3 o a primer d’ESO que la preinscripció als centres escolars de Manresa per al curs 2015-16 comença el proper dimarts, 10 de març, i es tancarà el 17 de març.

La campanya consisteix en l’enviament d’uns fulletons informatius acompanyats d’una carta del regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet; a totes les famílies amb fills nascuts el 2012, que han de fer la preinscripció a P3; o el 2003, que l'han de fer a primer d’ESO; 

Precisament el regidor Llobet i l’inspector del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Ramon Ferrer, faran avui dimarts, a les 19.00 h a la FUB, una xerrada informativa sobre aquesta preinscripció escolar. Durant l’acte s’informarà sobre les dates, el criteris de baremació i la documentació a presentar, entre d’altres aspectes relacionats amb el procés.

D’altra banda, durant els dies de la preinscripció, les famílies es podran adreçar al centre triat en primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) situada a la carretera de Vic, 16 (Edifici Infants) que atendrà en horari de 9 del matí a les 2 de la tarda, de dilluns a divendres; i a més a més de 4 a 6 de la tarda els dimarts i dijous. També podran contactar per telèfon, durant les mateixes dates, als números 93 8768338, 93 8752485 i 93 8752487 o bé per correu electrònic a ome@ajmanresa.cat.

Igualment, l’Ajuntament de Manresa, a través de la seva pàgina web, ofereix la possibilitat de consultar l’àrea de proximitat escolar en funció del domicili de les famílies o del lloc de treball dels pares i mares.

Consulta amb detall tota la informació sobre la preinscripció a P3 i 1r d'ESO

Documents relacionats

  • imagen