El Centre de Normalització Lingüística Montserrat lliura els premis del concurs LlumCat 2015

El regidor de Cultura, Joan Calmet, ha lliurat els premis d’un concurs que enguany ha comptat amb 472 participacions.

imagen

Aquest migdia s’han lliurat els premis de la tercera edició del concurs LlumCat, l’objectiu del qual és donar a conèixer la història i la tradició de la festa dela Llumde Manresa. Les persones afortunades han rebut els premis de mans del president del Consell del CNL Montserrat i regidor deCultura, Joan Calmet, i d’alguns dels representants de les organitzacions que han col·laborat amb l’aportació dels obsequis.

Tots els assistents han mostrat la seva satisfacció per l’organització d’aquest concurs que enguany ha comptat amb 472 participacions, de les quals 313 han estat correctes. El CNL Montserrat ha agraït la participació de tots els concursants i dels col·laboradors que han aportat els premis: Carrefour Manresa, Catel, Manresa+Comerç, Diesa restauració, Fundació Universitària del Bages, Kursaal, Òmnium Bages, UOC i Ajuntament de Manresa. També ha agraït la col·laboració de mitjans de comunicació, entitats i organitzacions que han difós el concurs en diversos espais web.

Amb aquesta activitat, el CNL Montserrat ha dut a terme una acció de llengua, cultura i cohesió, ja que mitjançant una activitat lúdica, com és un concurs, ha promogut que es coneguin els fets històrics dela Festa de la Llumi els valors que transmet, i també que es conegui la ciutat, carrers de Manresa i indrets del Bages per on passala Sèquia. 

Aquest, però, no és l’únic acte organitzat pel CNL Montserrat dins del programa de la Festade la Llum.  Elproper dimarts 10 de març, de 19.30 a 20.30 h, al cafè del Taller, carrer de Sobrerroca, 12,  tindrà lloc el Tast de Scrabble en català de la Llum, un taller dirigit per aprendre el funcionament d’aquest joc de llengua que permet formar paraules i aprofundir en el coneixement de l’idioma. Una activitat oberta a tothom, adults i nens i nenes a partir de 7 anys. Un espai de joc, on es formaran paraules, i es presentarà el programa Voluntariat per la llengua.

 

Documents relacionats

  • imagen