Comencen els treballs de pacificació del trànsit i millora de la mobilitat al Polígon Industrial de la Plana del Pont Nou

Aquests treballs, que està previst que durin 2 setmanes, tenen l’objectiu de pacificació del trànsit als carrers de pas del polígon industrial que connecten també Manresa amb Sant Joan de Vilatorrada (avinguda Pirelli i avinguda Lemmerz); de millora de l’ordenació del trànsit a l’interior del polígon, i també milloren la connectivitat peatonal del sector, mitjançant la instal·lació de nous passos de vianants i d’elements reductors de la velocitat. 

Des de les seccions Mobilitat i d’Obra Pública de l’Ajuntament de Manresa es comunica que s’han inicien les obres de pacificació del trànsit i millora de la mobilitat al Polígon Industrial del a Plana del Pont Nou que s’emmarquen dins del treballs de millora del Camí Vell de Rajadell.

El projecte ha estat acordat amb l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de la Plana del Pont Nou.

Els treballs, que està previst que durin dues setmanes, consisteixen en:

- Millora de la connectivitat peatonal: instal·lació de nous passos de vianants, a l’Avinguda Pirelli i carrer Torroella.

- Pacificació del trànsit (millora seguretat viària): instal·lació d’elements reductors de la velocitat. A l’Avinguda Pirelli dues unitats model “esquena d’ase” i al carrer dela Lemmerzuna unitat model  “esquena d’ase” i una del tipus Banda Transversal d’Alerta.

- Millora de la mobilitat rodada: modificació de l’ordenació del trànsit al carrer de la Lemmerz establint-lo en doble sentit de circulació entre el camí Vell de Rajadell i el carrer Torroella, que actualment només té sentit únic. De tal manera que es connectarà directament i amb seguretat el camí Vell de Rajadell i l’avinguda Lemmerz en direcció al municipi de Sant Joan de Vilatorrada.

- Millora de la ordenació viària amb la pintura de l’eix de carril, senyalització de prioritat de pas i zones d’aparcament als carrers Vilatorrada i Lemmerz.

- Senyalització de 4  parades de bus interurbà de la línia de Sant Joan de Vilatorrrada – Manresa (dos en cada sentit) a l’avinguda Lemmerz i a l’avinguda Pirelli. S’ha incorporat senyalització d’informació d’horaris així com d’ubicació de les parades, que tot i que eren existents no estaven senyalitzades.