Els infants gaudeixen de contes narrats en veu alta a les biblioteques públiques de Manresa

L’Hora del Conte, amb una mitjana de 80 infants per sessió, és tracta d’una activitat participada per nens i nenes que escolten embadalits com un narrador dóna vida els personatges dels llibres que protagonitzen aventures diverses. Les sessions es fan a les 6 de la tarda, en anglès i català, per a grups d’1 a 3 anys i a partir de 3 anys.

imagen

L’Hora del Conte, que consisteix en la narració de contes en veu alta dirigida a grups d’infants d’1 a 3 anys i a partir de 3 anys, es consolida com una de les activitats més participades de les biblioteques públiques de Manresa amb una mitjana de 80 nens i nenes per sessió.

Les biblioteques del Centre Cultural el Casino i la de l’Ateneu les Bases acullen sessions en català i anglès els dies de la setmana a les 6 de la tarda.

La quitxalla s’asseu al voltant d’un cronista que amb la veu i els gestos interpreta les històries que surten dels llibres i, per breus moments, els trasllada a la realitat. L’Hora del Conte es porta a terme des de fa més de 10 anys i compta amb patrocinis importants que permeten la seva continuïtat, com el de l’empresa Kids & Us.

La companyia d’assegurances Meridiano, que pertany al grup ASV i té oficina a la capital de l Bages des de fa cinc anys, s’incorpora enguany en el patrocini d’activitats a les biblioteques de Manresa assumint el cost de les hores del conte en català a partir d’aquest mes de març.

Documents relacionats

  • imagen