Dilluns comencen els treballs previs per enderrocar dos edificis dels carrers Guimerà i Casanova

L’actuació arrenca amb la instal·lació dels tancaments d’obra als dos carrers. La parada de Taxis es traslladarà uns metres i estarà ubicada entre els números 33 i 37 del carrer Guimerà.

El proper dilluns 16 de març s’iniciaran els treballs previs a l’enderroc de l’edifici del carrer Guimerà núm. 31 i del carrer Casanova núm. 4. Aquests treballs previs consistiran en la instal·lació del tancament de protecció de l’obra als dos carrers, trasllat de la parada Taxi del carrer Guimerà (es traslladarà la parada uns metres de manera que estarà situada entre els números 33 i 37, ocupant part de l’act ual parada més 2 places de zona blava), retirada d’arbrat, modificació de l’enllumenat públic i senyalització d’un nou pas de vianants provisional.

Es previst que el dilluns 23 de març s’iniciï una primera fase amb els treballs de fonamentació, implantació d’un estabilitzador per a la façana de carrer Casanova núm. 4 i d’enderroc dels dos edificis, aquests treballs tenen una durada prevista de 3 mesos. A continuació s’iniciarà una segona fase amb els treballs de construcció d’un nou edifici en aquest emplaçament.