Ordre del dia de la sessió ordinària pública de la Junta de Govern Local del 17 de març de 2015

Resolució

Valentí Junyent Torras, alcalde president de l’Ajuntament de Manresa, a la vista de l’expedient administratiu instruït d’ofici sobre convocatòria de sessió ordinària de la Junta de Govern Local amb caràcter públic, dicto la resolució següent que es fonamenta en les consideracions legals que a continuació s’esmenten:

Consideracions legals

1.   Article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases de règim local, en la redacció donada per la Llei 57/2003, de 16 de desembre.

2.   Article 53 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

3.   Articles 41 i 113 del Reglament d’Organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF), aprovat per RD 2568/1986, de 28 de novembre.

4.   Article 10 del Reglament orgànic municipal.

5.   Acords del ple de 18 de febrer de 2014 i 16 d’octubre de 2014, sobre establiment de sessions públiques de la Junta de Govern Local, quan exerceixi competències delegades del Ple, i la seva periodicitat.

Resolc:

Convocar sessió ordinària de la Junta de Govern Local, núm. 15 per al dia 17 de març de 2015, a les 12.30 h, amb caràcter públic, al saló de sessions de la Casa Consistorial, amb l’ordre del dia que aprovo íntegrament i que es transcriu a continuació.

Ordre del dia

1. Aprovació acta anterior

Aprovació de l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària núm. 10, que va tenir lloc el dia 17 de febrer de 2015. 

2. Àrea d’Economia i Governació

2.1 Regidoria delegada d’Hisenda i Governació

2.1.1    Aprovar, si escau, la rectificació de l’error material a l’annex de l’acord adoptat perla Juntade Govern del dia 17 de febrer de 2015, relatiu a l’aprovació de la liquidació de la 5a retribució per objectius (corresponent al semestre novembre 2013 - abril 2014) del contracte de concessió administrativa que consisteix en la gestió del servei públic de recollida de residus sòlids urbans i neteja urbana del municipi de Manresa.

2.1.2    Aprovar, si escau, la devolució de garantia del contracte de subministrament que consisteix en l’arrendament a llarg termini de dues fotocopiadores perla Bibliotecadel Casino.

2.1.3    Aprovar, si escau, l'alienació per mitjà de concurs públic de tres parcel·les de titularitat municipal situades dins de l'àmbit del Polígon 1 del Pla parcialLa Paradade Manresa.

2.1.4    Aprovar, si escau, la declaració de concurs desert de la concessió administrativa d'ús privatiu del bar restaurant ubicat ala Murallade Sant Domènec, cantonada Jaume I de Manresa (Bar Maïami).

2.1.5    Aprovar, si escau, la concessió de bonificacions del 50 % de l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres a favor de diversos sol·licitants per a la reforma, reparació i rehabilitació d’immobles de la ciutat.

2.1.6    Aprovar provisionalment, si escau, la modificació de preus públics per serveis culturals, educatius i esportius.

3. Àrea de Territori i Paisatge

3.1 Regidoria delegada d’Urbanisme i Paisatge

3.1.1    Aprovar, si escau, la 3a. modificació del contracte de serveis que consisteix en la neteja de les dependències municipals. 

3.2  Regidoria delegada de Medi Ambient i Sostenibilitat.

3.2.1    Aprovar, si escau, la 3a. modificació de la concessió administrativa que consisteix en la gestió del servei públic de recollida de residus sòlids urbans i neteja urbana del municipi de Manresa. 

3.3 Regidoria delegada de Ciutadania, Barris i Serveis Urbans

3.3.1    Atorgar, si escau, la concessió de dret funerari per un període de 5 anys, prorrogables, per utilització privativa de domini públic al Cementiri Municipal. 

3.3.2      Prorrogar, si escau, la concessió de dret funerari per un període de 5 anys, prorrogables, per utilització privativa de domini públic al Cementiri Municipal.

3.3.3      Acceptar, si escau, la renúncia a concessions temporals de drets funeraris del Cementiri Municipal.

3.3.4      Aprovar, si escau, l’obertura de la convocatòria de concurs públic per a l'atorgament de concessions de drets funeraris sobre diverses sepultures del Cementiri municipal per un període de 25 anys, prorrogable per un altre període de 25 anys. 

4. Àrea de Serveis a les Persones

4.1 Regidoria delegada de Serveis Socials, Acollida i Cooperació

4.1.1    Aprovar, si escau, la pròrroga de la concessió administrativa que consisteix en la gestió del servei públic de residència i centre de dia municipal per a persones grans de Manresa.

5. Assumptes sobrevinguts

6. Precs, preguntes i interpel·lacions

Manresa, 13 de març de 2015