Manresa organitza la primera Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central

La jornada titulada “Atreveix-te a ser el protagonista de la teva vida” se celebrarà el 21 de març a la Sala de la Plana de l'Om. Està organitzada per l’entitat Coaching C7 i compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Manresa acollirà el dissabte 21 de març la primera Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central. La jornada, que porta per títol títol “Atreveix-te a ser el protagonista de la teva vida”, està organitzada per l’entitat Coaching C7 i compta amb el suport de l'Ajuntament de Manresa.

La jornada se celebrarà a la Sala de la Plana de l'Om, de les 10 a les 19.30 hores. Es reuniran 6 coach i formadors de reconegut prestigi com són Raimon Samsó, Xesco Espar, Mònica Fusté, Meritxell Obiols, Albert Riba i Cristina de Arozamena. Els ponents compartiran diverses eines i tècniques per ajudar al desenvolupament personal i professional.

La Primera Jornada sobre Coaching i Creixement Personal està dirigida a emprenedors, persones que estan a l’atur, coachs novells i persones interessades en temes d’autoconeixement i creixement personal. L’objectiu de la jornada és poder ajudar al màxim possible de persones que no saben com començar a emprendre o que senzillament no estan traient el rendiment que voldrien als seus projectes. També a qui vol agafar amb determinació les regnes de la seva vida, o senzillament canviar o millorar algun aspecte de l’àmbit personal o professional.

És un esdeveniment on les persones es connecten aportant l es seves idees, experiències, emocions, compartint talent, saviesa, coneixement, visions i maneres de fer diferents. En les activitats de les jornades hi haurà ponències, dinàmiques, networking i tècniques de desenvolupament personal i professional.

El preu de la jornada és de 37 euros, que inclou la participació a totes les ponències del dia, el material i altres regals i sorpreses que hi haurà durant tot el dia. Es poden comprar les entrades a través de la pàgina web del Kursaal o a les taquilles del mateix teatre. La inscripció La jornada tindrà un component solidari amb l’aportació econòmica al Banc dels Aliments de Manresa.

L'Associació Coaching C7 és una entitat ubicada a la ciutat de Manresa, que es va crear fa 3 anys d'un grup de professionals del Bages que es dediquen al coaching i a diferents tècniques de desenv olupament personal i professional. L'objectiu de l'associació és divulgar aquesta disciplina i les diferents eines pel creixement i l'evolució personal i professional a través d'activitats diverses.