El CNL Montserrat i Piscines Municipals – Aigües de Manresa signen un conveni per promoure i potenciar el coneixement i l'ús del català

El CNL facilitarà informació sobre els cursos de català, sobre el programa Voluntariat per la llengua i material audiovisual sobre la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

imagen

El president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i el director d’Operacions adjunt a Gerència d’Aigües de Manresa SA, Ricard Tomàs, han signat un conveni de col·laboració amb la voluntat de promoure l’ús del català entre els treballadors i usuaris de les Piscines Municipals de Manresa.

Entre les accions previstes en el marc dels pactes establerts, el CNL Montserrat es compromet a cedir a Piscines Municipals el material audiovisual “A l’abril cada paraula val per mil”, campanya que es durà a terme durant el mes d’abril, que mostra diferents frases fetes catalanes i el seu significat. Al mateix temps, el CNL Montserrat facilitarà informació, entre d’altres, sobre el programa Voluntariat per la llengua i els períodes d’inscripció als cursos de català.

Per la seva banda, Piscines Municipals – Aigües de Manresa SA es compromet a difondre els aspectes relacionats amb la llengua que el CNL li faci arribar, donar facilitats al personal que ho ne cessiti perquè pugui assistir a cursos de català i promoure el programa Voluntariat per la llengua entre els usuaris de les seves instal·lacions. 

Documents relacionats

  • imagen