Obertes les inscripcions per participar en una Aula de Cultura per conèixer les possibilitats i recursos de la Viquipèdia

Consta d’una sessió pràctica que es farà el dissabte 28 de març en el marc de la programació de les Aules de Cultura i els Tallers d’Art impulsades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa. El interessats poden inscriure’s fins el divendres 27 de març.

imagen

Fins el divendres 27 de març estaran obertes les in scripcions per participar en una Aula de Cultura per conèixer les possibilitats de la Viquipèdia en català.

La sessió pràctica es farà el dissabte 28 de març de 10.30 a 13.30 h. a la biblioteca de l’Ateneu Les Bases (C/ Cintaires, 30-32), en el marc de la programació de les Aules de Cultura i els Tallers d’Art impulsades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.

Aquesta Aula de Cultura, organitzada per la biblioteca de l’Ateneu Les Bases i l’Ajuntament de Manresa, té l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats i recursos que ofereix l’enciclopèdia multimèdia per excel·lència, la Viquipèdia.

Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a la participació d’usuaris amateurs per tal que puguin aprendre a editar continguts i coneguin l’ampli ventall de propostes per col·laborar en aquest mitjà.

Es recomana dur PC portàtil i al finalitzar la sessió es lliurarà un diploma d’assistència a les persones participants.

Les inscripcions es poden realitzar a l’ Oficina d’Atenció Ciutadana, Tel. 010, Pl. Major, 1 Baixos Ajuntament de Manresa; Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50. Tel. 938725454); Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16; Tel. 938727477); regidoria de Cultura (Passeig Pere III, 27 baixos. Tel. 938753410 Ext. 10).

Documents relacionats

  • imagen