El cicle de xerrades per a pares i mares reflexiona demà sobre el consum de substàncies entre els adolescents

L’acte es farà a les 8 del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de la psicòloga Antònia Raich.

imagen

La psicòloga clínica de la divisió de Salut mental d’Althaia, Antònia Raich, oferirà demà dimecres, a l’Auditori de la Plana de l’Om, la xerrada “Actituds de les famílies davant el consum de substàncies: mites i realitats”. L’acte es farà a les vuit del vespre i forma part del 8è cicle de xerrades per a pares i mares.

La xerrada reflexionarà de com els canvis constants i accelerats de la nostra societat sovint plantegen reptes en la educació dels fills als quals és difícil de donar-ne resposta, atès els nostres antics referents ja no són aplicables al context actual. En la xerrada es marcaran les bases de quins aspectes claus cal tenir en compte per saber quina és la resposta més adequada a cada dificultat que se’ns planteja.

Aquest cicle de xerrades està dirigit especialment per a famílies amb infants i joves en edat escolar i està organitzat conjuntament per un grup d’escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), la Federació d ’Associacions de Mares i Pares (FAMPA), les AMPA dels Instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen